banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Σπείρα ρήμαζε σπίτια και αυτοκίνητα σε Αρκαδία, Κορινθία και Λακωνία

Μεθοδική έρευνα της Ασφάλειας Τρίπολης και Κορίνθου οδήγησε στη σύλληψη 4 ατόμων και στην εξιχνίαση πολυάριθμων κλοπών σε τρεις νομούς.
Διάρρηξη σπίτι

Μετά από συντονισμένες ενέργειες και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου, εξιχνιάστηκαν 12 περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής στις περιοχές της Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται τέσσερις ημεδαποί, ηλικίας από 20 έως 38 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Η αστυνομική έρευνα που διεξήχθη ήταν εξαιρετικά λεπτομερής και αξιοποίησε τόσο φυσικές όσο και τεχνικές μεθόδους. Οι κατηγορούμενοι είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση με κύριο στόχο την τέλεση κλοπών, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά. Με σκοπό να αποφύγουν τον εντοπισμό, οι δράστες μετέβαιναν στις περιοχές των Νομών Αρκαδίας, Κορινθίας και Λακωνίας είτε με δικά τους οχήματα είτε με ενοικιαζόμενα, στα οποία συχνά τοποθετούσαν κλεμμένες πινακίδες κυκλοφορίας.

Η εγκληματική δράση των κατηγορουμένων περιλαμβάνει συνολικά έντεκα περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και οχήματα και μία απόπειρα κλοπής κατά το διάστημα από 7 Φεβρουαρίου έως 24 Μαρτίου. Τα κλοπιμαία περιλάμβαναν χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές, με το συνολικό παράνομο όφελος να υπερβαίνει τις 25.000 ευρώ.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε έχει υποβληθεί στις αρμόδιες αρχές, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis