banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320
portoheli 2024 banner 728x90

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Ο Πρύτανης καλωσορίζει τους νέους φοιτητές

Θερμά συγχαρητήρια από τον Αθανάσιο Κατσή στους νέους φοιτητές και φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Πρύτανης Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Αθανάσιος Κατσής, καλωσορίζει τους νέους φοιτητές και φοιτήτριες που πέτυχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Σε ένα εγκάρδιο μήνυμα, ο Πρύτανης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια και ενθαρρύνει τους επιτυχόντες να ξεκινήσουν με ενθουσιασμό το νέο κεφάλαιο της ζωής τους.

Το μήνυμα του Πρύτανη

«Αγαπητοί/-ες επιτυχόντες/-ούσες φοιτητές και φοιτήτριες,

Με μεγάλη χαρά σας απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την επιτυχία σας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και την εισαγωγή σας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου! Η επιτυχία σας αποτελεί την αρχή ενός συναρπαστικού ταξιδιού γνώσης και προσωπικής ανάπτυξης.

Το Πανεπιστήμιό μας, με την μακρά ιστορία και την ακαδημαϊκή του αριστεία, είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί και να σας προσφέρει ένα περιβάλλον που προωθεί την προσωπική σας ανάπτυξη μέσω της γνώσης, της καινοτομίας και της ευρύτερης αντίληψης ενός διαρκώς εξελισσόμενου και παγκοσμιοποιημένου κοινωνικού συνόλου.

Η ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σας υποδέχεται με θέρμη και ανυπομονεί να σας υποστηρίξει σε κάθε βήμα της πορείας σας. Οι καθηγητές και οι καθηγήτριες μας, το προσωπικό και όλοι οι συνεργάτες μας είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε όλες τις δυνατότητές σας και να σας προετοιμάσουν για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που σας περιμένουν.

Αντιμετωπίστε τα χρόνια των σπουδών σας με ενθουσιασμό και πάθος. Εξερευνήστε τις δυνατότητες που προσφέρει το πανεπιστήμιο, συμμετέχετε ενεργά στις δραστηριότητες και τις κοινωνικές πρωτοβουλίες και δημιουργήστε δυνατές και διαρκείς σχέσεις με τους συμφοιτητές και καθηγητές σας. Είμαι βέβαιος ότι θα συνεισφέρετε στην ακαδημαϊκή και κοινωνική ζωή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ότι θα κάνετε το καλύτερο δυνατό για να τιμήσετε την ευκαιρία που σας δίνεται.

Σας εύχομαι μια παραγωγική και γεμάτη επιτυχίες πορεία στο πανεπιστήμιο μας. Καλή επιτυχία στις σπουδές σας!»

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis