banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Ναύπλιο: Κλιμακώνεται η επίθεση Μάκαρη σε Ορφανό για τον σαλίγκαρο

Ο κόμβος του λιμανιού του Ναυπλίου και οι καταγγελίες
Κόμβος στο λιμάνι Ναυπλίου - έργα

Κλιμακώνεται η επίθεση Μάκαρη σε Ορφανό στο Ναύπλιο, με αφορμή τον κόμβο του λιμανιού, στον οποίο σταμάτησαν χθες οι εργασίες αναμόρφωσης με παρέμβαση της αρχαιολογικής υπηρεσίας.

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Νέα Εποχή» επισημαίνει: «Η κακή διαχείριση του θέματος, τα αναπάντητα ερωτήματα για τη σωρεία λαθών και παραλήψεων, μας ανάγκασαν ως δημοτική παράταξη να διαβιβάσουμε σήμερα στην Εισαγγελία (εγγράφως) το θέμα των παράνομων και χωρίς άδεια εργασιών στον Κόμβο της Πειραιώς, έτσι ώστε να δώσουν εκεί τις απαντήσεις σε όλα τα εύλογα ερωτήματά μας. Εκτός της Εισαγγελίας, την αναφορά μας για το ζήτημα αυτό κοινοποιήσαμε και στους εξής φορείς: α] κ. Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, β] κ. Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, γ] Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Ιονίων και Δυτικής Ελλάδος, δ] Δήμο Ναυπλιέων (Γραφείο κ. Δημάρχου), ε] Λιμενικό Ταμείο Αργολίδος, στ] κ. Λιμενάρχη Ναυπλίου, ζ] κ. Υπουργό Νησιωτικής Πολιτικής».

Με άκρως επιθετικό ύφος, η μέχρι πρότινος παράταξη που είχε στηρίξει τη δημοτική αρχή, μιλάει για «πρωτοφανή αλαζονεία της Αντιδημάρχου Πρασίνου και Καθαριότητας» και εγκαλεί «στην τάξη, την Διοίκηση του Δήμου και κάποιους από τους αντιδημάρχους», ζητώντας «να επαναφέρουν, έστω και τώρα στην προηγούμενη κατάσταση τον κόμβο στην Πειραιώς μαζεύοντας όλα τα οικοδομικά υλικά τα οποία έχουν εναποθέσει εκεί».

Απευθυνόμενοι δε, στην δημοτική Αρχή Ορφανού τονίζει ότι «πρέπει να καταλάβει ότι ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι κανενός».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis