banner home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Ζουγανέλη στην Επίδαυρο: Με μια βέσπα και το Spotify μάγεψε το κοινό η Ελεονόρα

Μια βραδιά γεμάτη μουσική και αναμνήσεις στο Μικρό Θέατρο
Ελεονόρα Ζουγανέλη στο Μικρό Θέατρο Επιδαύρου

Περιπλανώμενη με την βέσπα της στις γειτονιές και στους δρόμους της Αθήνας και ψάχνοντας τραγούδια που αγάπησε ακόμα και μέσα από το Spotify, η Ελεονόρα Ζουγανέλη μάγεψε το κοινό στην Αρχαία Επίδαυρο, το Σαββατόβραδο.

Άκης Γκάτζιος

του Άκη Γκάτζιου

Μια άλλη Ελεονόρα από αυτήν που ξέρουμε, η Ζουγανέλη, μοιράστηκε με το κοινό παλιά λαϊκά  τραγούδια και …μυστικά της, κάνοντας όλους να συμμετέχουν, στην όμορφη μουσική παράσταση στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου, που έκλεισε το φετινό φεστιβάλ στο Κοχύλι.

Η χαρισματική τραγουδίστρια περιπλανήθηκε με αυτόν τον εύστοχο τρόπο στους δρόμους του λαϊκού μας τραγουδιού.

Το Σαββατόβραδο στο Μικρό Θέατρο της Παλιάς Επιδαύρου, η Ελεονόρα Ζουγανέλη κατάφερε να μαγέψει το κοινό παρουσιάζοντας μια παράσταση γεμάτη συναίσθημα και αναμνήσεις και έκλεισε έτσι, με τον πιο μελωδικό τρόπο το φετινό φεστιβάλ.

Μια βραδιά γεμάτη συναίσθημα και μνήμες που γεφυρώνουν το χθες με το σήμερα.

Μια αξέχαστη μουσική περιπλάνηση

Η Ελεονόρα Ζουγανέλη στην Επίδαυρο παρουσίασε μια διαφορετική πλευρά της. Ξεκινώντας από το “Μονοπάτι” του Γιώργου Μουζάκη, περιπλανήθηκε στους δρόμους του λαϊκού τραγουδιού, δίνοντας νέα πνοή σε κλασικά λαϊκά, ελαφρά και αρχοντορεμπέτικα τραγούδια. Η μουσική της διαδρομή κατέληξε στο σήμερα του λαϊκού μας τραγουδιού, κάνοντας στάσεις και σε λαϊκά τραγούδια της Μεσογείου.

Μια μοναδική μουσική ομάδα

Η μπάντα που συνόδευσε την Ελεονόρα Ζουγανέλη δημιουργήθηκε ειδικά για την παράσταση στην ατμοσφαιρική Μικρή Επίδαυρο, με άρτιο ήχο υπό την καθοδήγηση του μουσικού Θωμά Κωνσταντίνου. Η μουσική τους συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της παράστασης, προσφέροντας ένα μαγευτικό άκουσμα που γεφυρώνει το χθες με το σήμερα.

Ελεονόρα Ζουγανέλη στο Μικρό Θέατρο Επιδαύρου

Η Ελεονόρα Ζουγανέλη και το κοινό της

Η σχέση της Ελεονόρας Ζουγανέλη με το κοινό της είναι πάντα ιδιαίτερη. Η ερμηνεία της, η ενέργειά της και η αμεσότητά της δημιουργούν ένα μοναδικό κλίμα σε κάθε της εμφάνιση. Αυτή η βραδιά στην Επίδαυρο δεν αποτέλεσε εξαίρεση, καθώς το κοινό συμμετείχε ενεργά, τραγουδώντας μαζί της.

Η μαγεία της μουσικής της Ελεονόρας Ζουγανέλη και η ξεχωριστή της ικανότητα να συνδυάζει το παλιό με το νέο, έκανε αυτή τη βραδιά αξέχαστη για όλους τους παρευρισκόμενους. Η μουσική παράσταση στην Παλιά Επίδαυρο ήταν μια γέφυρα μεταξύ παρελθόντος και παρόντος, προσφέροντας ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα και όμορφες αναμνήσεις.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis