home design 800x400
banner home design 1170 x 320

Έφυγαν από το Ναύπλιο για να κάνουν τον Γύρο της Πελοποννήσου και βρήκαν τραγικό θάνατο

Στους τέσσερις οι νεκροί του τροχαίου στη Μεσσηνία – Με καταγωγή από την Αργολίδα η οικογένεια που επέβαινε στο πρώτο ΙΧ, όπου πέθαναν ο 38χρονος πατέρας και η 12 μηνών κόρη του
asthenoforo troxaio

Ναυπλιώτες του εξωτερικού είναι οι δύο από τους τέσσερις νεκρούς του τραγικού τροχαίου δυστύχήματος που συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής 26/7 στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρώτο ΙΧ που συγκρούστηκε με τη νταλίκα επέβαινε μια οικογένεια που κατοικεί στο εξωτερικό και είχε ταξιδέψει στο Ναύπλιο για να δει συγγενείς και να κάνει διακοπές στην Πελοπόννησο. Από αυτό το αυτοκίνητο ανασύρθηκαν νεκροί ο 38χρονος πατέρας και η 12 μηνών κόρη του, ενώ η 38χρονη μητέρα και ο 6χρονος γιος τους τραυματίστηκαν σοβαρά. Ο γιος τους μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια έχει καταγωγή από χωριό κοντά στην Αργολική πρωτεύουσα, αλλά διέμενε μόνιμα στο Λονδίνο. Είχε φύγει από το Ναύπλιο για να κάνει τον Γύρο της Πελοποννήσου, με τραγική κατάληξη.

Το τροχαίο συνέβη όταν ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας, που κατευθυνόταν προς Κυπαρισσία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος για άγνωστο λόγο, σε μια ευθεία μετά από μια δύσκολη στροφή. Το όχημα «δίπλωσε», πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τρία διερχόμενα αυτοκίνητα, προκαλώντας το θανατηφόρο πολύνεκρο δυστύχημα.

Από το δεύτερο ΙΧ, το οποίο σφηνώθηκε κάτω από τη νταλίκα, ανασύρθηκαν νεκροί ένας 50χρονος άνδρας, ένα 13χρονο κορίτσι και μια 60χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά.

Τραυματίες είναι επίσης ένας 25χρονος που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Καλαμάτα, ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας και ένας 61χρονος, οι οποίοι νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην επικίνδυνη «στροφή της Ελαίας», όπου στο παρελθόν έχουν καταγραφεί πολλά παρόμοια περιστατικά.

Η νταλίκα κυριολεκτικά συνέτριψε δύο από τα εμπλεκόμενα οχήματα, με τις εικόνες να είναι σοκαριστικές. Η επέμβαση της Πυροσβεστικής, με 12 πυροσβέστες και 6 οχήματα, ήταν απαραίτητη για τον απεγκλωβισμό των θυμάτων.

Τι λέει η Πυροσβεστική για το δυστύχημα

Όπως αναφέρει το Πυροσβεστικό Σώμα σε ανακοίνωσή του:

«Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δυο ενήλικες και δυο ανήλικοι, ενώ επιπρόσθετα απεγκλωβίστηκαν δυο τραυματίες, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, μεταξύ Ε.Ι.Χ οχημάτων με Φ.Ι.Χ. όχημα, που συνέβη σήμερα 26 Ιουλίου 2024, τις μεσημεριανές ώρες, στο 47ο χλμ της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis