home design 800x400
home design 1170Χ320

Απόδημοι Αρκάδες απ’ όλο τον κόσμο στην Τρίπολη για το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο

Το συνέδριο γίνεται υπό την προεδρία της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής
sinedrio arkadon

Στην Τρίπολη θα διεξαχθεί το 10ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρκάδων στις 28 με 31 Ιουλίου 2024. Το συνέδριο γίνεται υπό την προεδρία της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Αμερικής.

Το Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 10:30 το πρωί, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των μελών της διοίκησης του Συμβουλίου στο Ψηφιακό Μουσείο της Τρίπολης.

Την Κυριακή 28 Ιουλίου, θα γίνει εκκλησιασμός στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Τρίπολης, ενώ στις 11 το πρωί, στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο, θα γίνει η τελετή έναρξης του συνεδρίου, με ομιλίες και χαιρετισμούς.

Το Συνέδριο, θα συνεχιστεί τη Δευτέρα, 29 Ιουλίου, στις 10 το πρωί, στο Μαλλιαροπούλειο θέατρο, με διάφορες ενότητες συζήτησης και λήψης αποφάσεων.

Την Τρίτη 30 Ιουλίου 2024, στις 10 το πρωί, θα ξεκινήσουν οι εργασίες του Συμβουλίου, όπου και θα ολοκληρωθούν το βράδυ, με δεξίωση. Παράλληλα, θα γίνουν και διάφορες άλλες εκδηλώσεις.

Τη Δευτέρα, 29 Ιουλίου, στην πλατεία Πετρινού, θα διεξαχθεί το βράδυ, συναυλία με τη δημοτική Φιλαρμονική της Τρίπολης, ενώ την Τετάρτη, 31 Ιουλίου, θα οργανωθεί, το πρωί, εκδρομή στο Λιμποβίσι.

Την Πέμπτη, 1η Αυγούστου, θα γίνει επίσκεψη στα σπήλαια του Κάψια.

sinedrio arkadon

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis