home design 800x400
home design 1170Χ320

Ανακαλύψτε τα Πελοποννησιακά Κρασιά

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε Διεθνή Καμπάνια Προώθησης

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ανακαλύψτε τα Πελοποννησιακά Κρασιά
Ποτήρι κρασί

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ξεκινά μια συναρπαστική καμπάνια για την προώθηση των κρασιών Προστατευόμενης Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ) σε κορυφαίες Διεθνείς αγορές, όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και ο Καναδάς.

Αυτή η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της Κοινής Οργάνωσης Αγοράς Οίνου και του Ειδικού Μέτρου Στήριξης «Προώθηση Οίνων σε Τρίτες Χώρες».

Η Καμπάνια περιλαμβάνει:

  • Εντυπωσιακές Διαφημίσεις: Ξεχωριστές εκστρατείες στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε δημοφιλή διαδικτυακά μέσα, στοχεύοντας τους καταναλωτές που εκτιμούν την ποιότητα και την αυθεντικότητα.
  • Αξέχαστες Γευσιγνωσίες: Εκδηλώσεις που θα φέρουν τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές πιο κοντά στα μοναδικά χαρακτηριστικά των Πελοποννησιακών κρασιών.
  • Δυναμικές Συνεργασίες: Συνεργασίες με κορυφαίους influencers και bloggers, που θα βοηθήσουν να μεταφέρουμε την ιστορία και την παράδοση των κρασιών μας σε ένα ευρύτερο κοινό.
  • Ελκυστικό Περιεχόμενο: Δημιουργία και διανομή οπτικοακουστικού υλικού που αφηγείται την πλούσια ιστορία των κρασιών μας, από τον αμπελώνα μέχρι το ποτήρι σας.
kampania krasi ppel 2024

Καλούνται όλες οι οινοποιητικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου να συμμετάσχουν σε αυτή τη φιλόδοξη πρωτοβουλία. Ελάτε μαζί μας να αναδείξουμε τον οινικό θησαυρό της Πελοποννησιακής γης και να κατακτήσουμε τις διεθνείς αγορές!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε με τον κ. Μάρκο Λέγγα.

Επικοινωνία:

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis