home design 800x400
home design 1170Χ320

Βασίλης Σιδέρης: Συγχαρητήρια και ευχές στον νέο Πρόεδρο της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ Βασίλης Σιδέρης εύχεται καλή επιτυχία στον νέο Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, αναγνωρίζοντας την οργανωτική του ικανότητα και το όραμά του για το ποδόσφαιρο.
sideris epo

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Βασίλης Σιδέρης εύχεται καλή επιτυχία στον νέο Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Μάκη Γκαγκάτση, αναγνωρίζοντας την οργανωτική του ικανότητα και το όραμά του για το ποδόσφαιρο.

Συγχαίρει ακόμα, και τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη του αθλήματος, ενώ ευχαριστεί τον κ. Γκαγκάτση για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, αναθέτοντάς του την Προεδρία της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Τονίζει τέλος, την ανάγκη για συνεργασία, υπομονή και σκληρή δουλειά από όλους.

sideris epo 1
ΦΩΤΟ: Βασίλης Σιδέρης

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Σιδέρη αναφέρει:

«Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον νέο Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Μάκη Γκαγκάτση, με τον οποίο μας συνδέει η αγάπη για το ποδόσφαιρο και το κοινό όραμα για την αναβάθμισή του σε όλα τα επίπεδα.

Ο κ. Γκαγκάτσης αποτελεί έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει με την δουλειά του πως γνωρίζει να δουλεύει με πλάνο, οργάνωση και συνέπεια και να πετυχαίνει τους στόχους του. Είναι άριστος στο τεχνοκρατικό κομμάτι και είμαι σίγουρος πως θα καταφέρει να οδηγήσει το ποδόσφαιρο σε μια επιτυχημένη νέα εποχή.

Συγχαρητήρια επίσης σε όλα τα μέλη της νέας εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, είναι άνθρωποι που είτε ως επανεκλεγέντες έχουν αποδείξει ότι αξίζουν την θέση τους στην επιτροπή είτε ως νεοεκλεγέντες φέρνουν ιδέες και φρεσκάδα στο άθλημα.

Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Μάκη Γκαγκάτση για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου, με την  ανάθεση της Προεδρίας στην Επιτροπή Διοργανώσεων της Ε.Π.Ο.

Χρειάζεται συνεργασία,υπομονή και δουλειά απ’ όλους ώστε να μπορέσουμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του αθλήματος,κάτι που πρέπει ν’ αποτελεί την πυξίδα βάσει της οποίας θα πορευτούμε ως νέα διοίκηση».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis