home design 800x400
home design 1170Χ320

«Συμφωνία Δημιουργίας»: Πολιτιστικό Καλοκαίρι χωρίς τοπικούς συλλόγους

Γιατί η παράταξη Παπαϊωάννου καταψήφισε το πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων στο Δήμο Άργους-Μυκηνών
Παναγιώτης Παπαϊωάννου Συμφωνία Δημιουργίας

H δημοτική παράταξη Άργους-Μυκηνών «Συμφωνία Δημιουργίας» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Παπαϊωάννου, εξηγεί γιατί καταψήφισε το Πολιτιστικό Καλοκαίρι.

Όπως σημειώνει η δημοτική παράταξη σε σχετική ανακοίνωση:

  • «Πολιτιστικό καλοκαίρι 2024, για τον Δήμο Άργους Μυκηνών, χωρίς τους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς του Δήμου μας!
  • Πολιτιστικό καλοκαίρι 2024, χωρίς διαβούλευση με τους τοπικούς καλλιτέχνες!
  • Πολιτιστικό καλοκαίρι 2024, χωρίς παρουσία στο σύνολο των κοινοτήτων του δήμου μας.

Κατά την συνεδρίαση της 19 Ιουλίου 2024, συζητήθηκε και ζητήθηκε από το δημοτικό συμβούλιο και τελικά εγκρίθηκε μόνο με τις ψήφους της πλειοψηφίας το θέμα  «Έγκριση πολιτιστικού προγράμματος εκδηλώσεων Δήμου Άργους-Μυκηνών έτους 2024» .

Η δημοτική παράταξη “Συμφωνία Δημιουργίας”, καταψήφισε το πρόγραμμα κυρίως για τον εξής λόγο, όπως αυτός εκφράστηκε από τον επικεφαλής κατά την διάρκεια της συνεδρίασης:

Σ’ όλο το πρόγραμμα δεν υπάρχει πουθενά η συμμετοχή ούτε καν η πρόβλεψη συνεργασίας με τους πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς του δήμου μας.

Επίσης δεν υπάρχει ικανοποιητική παρουσία πολιτιστικών δράσεων σ΄ όλες τις κοινότητες του δήμου μας.

Κατανοούμε τον μικρό διαθέσιμο προϋπολογισμό, τα μικρά χρονικά περιθώρια και τις δυσκολίες της πρώτης χρονιάς διοίκησης αλλά όπως έχουμε ξεκαθαρίσει και στο πρόγραμμά μας από την πρώτη στιγμή, πρέπει να πραγματοποιηθεί άμεσα καταγραφή, σύσταση μητρώου και αναβάθμιση όλων των πολιτιστικών συλλόγων του δήμου μας, συμμετέχοντας ενεργά στην παραγωγή πολιτισμού!».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis