home design 800x400
home design 1170Χ320

Γ. Μαλτέζος: «Σήμερα ξεκινάμε ουσιαστικά να υλοποιούμε το έργο μας»

Σήμερα πάρθηκε η τελευταία απαιτούμενη έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου για το προϋπολογισμό του 2024
giannis maltezos

Σήμερα 16 Ιουλίου πάρθηκε η τελευταία απαιτούμενη έγκριση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου για το προϋπολογισμό του 2024 στον Δήμο Άργους – Μυκηνών.

Ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος δήλωσε σχετικά:

«Σήμερα ξεκινάμε ουσιαστικά να υλοποιούμε το έργο μας και το όραμα μας, με τις περιορισμένες δημοσιονομικές δυνατότητες που έχουμε λόγω των χρεών που μας άφησαν και της μη αποτελεσματικής δημοσιονομικής διαχείρισης των προηγούμενων ετών.

Δεν το βάζουμε όμως κάτω. Μέσα από πολλές δυσκολίες ο Δήμος Άργους – Μυκηνών θα βγει νικητής και είμαστε πεπεισμένοι γι’ αυτό.

Για ακόμη μια φορά όμως οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες μου αιρετούς και υπηρεσιακούς που ακούραστα και με στοχοπροσήλωση κατάφεραν να ξεπεράσουν τα εμπόδια που έβαζαν κάποιοι μέχρι και την τελευταία στιγμή και να ψηφίσουμε έναν προϋπολογισμό μαζεμένο μεν αλλά νοικοκυρεμένο αλλά προπάντων ειλικρινή!

Συνεχίζουμε αποφασιστικά, δυναμικά, κοιτώντας το μέλλον αλλά αναζητώντας παράλληλα και ευθύνες από το παρελθόν. Το χρωστάμε στους πολίτες».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis