home design 800x400
home design 1170Χ320

Οι Royals της Ολλανδίας σε καλοκαιρινές διακοπές στην Ερμιονίδα

Ο Βασιλιάς Willem-Alexander και η Βασιλική Οικογένεια απολαμβάνουν το καλοκαιρινό τους καταφύγιο στην Κοιλάδα της Αργολίδας
king willem alexander

Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς μπήκαν οι royals της Ολλανδίας! Ο Βασιλιάς Willem-Alexander, η σύζυγός του, βασίλισσα Μάξιμα, και οι τρεις κόρες τους, πριγκίπισσες Catharina-Amalia, Alexia και Ariane έφτασαν στην ελληνική θερινή κατοικία τους στο Δορούφι Κοιλάδας στην Ερμιονίδα της Αργολίδας, τη Δευτέρα στις 8 Ιουλίου.

Το αγαπημένο ζευγάρι έφτασε στην Ελλάδα με κυβερνητικό τζετ, όπως αναφέρει ο ολλανδικός Τύπος, υποδεικνύοντας την ιδιαίτερη σημασία που δίνουν οι royals στην άνεση και την ασφάλειά τους κατά τις μετακινήσεις.

Κατά τη διάρκεια της ετήσιας φωτογράφησης της βασιλικής οικογένειας τον περασμένο Ιούνιο, η πριγκίπισσα Αλεξία μοιράστηκε τις σκέψεις της για τις πολυαναμενόμενες διακοπές. «Είναι πολύ ωραίο να βρίσκομαι σε διακοπές με τους γονείς μου, αισθάνομαι πολύ καλά», είπε. «Καθώς όλα τα μέλη της οικογένειας είναι παντού όλο το χρόνο, είναι ωραίο να γιορτάσουμε ένα μικρό καλοκαίρι μαζί», πρόσθεσε με χαμόγελο.

Ο Willem-Alexander και τα αγαπημένα του πρόσωπα απολαμβάνουν εδώ και αρκετά χρόνια μια πολυτελή κατοικία στο παραθαλάσσιο θέρετρο Δορούφι, Κοιλάδας, λίγο έξω από το Κρανίδι. Το εντυπωσιακό αυτό ακίνητο, δίπλα στη θάλασσα, εκτείνεται σε οικόπεδο 4.000 m2 και αποτελείται από τρεις βίλες με σύγχρονες λεπτομέρειες, οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους με όμορφους κήπους με ταράτσα.

Μια ιδιωτική παραλία συμπληρώνει την περιοχή, προσφέροντας στην οικογένεια την απαραίτητη ιδιωτικότητα και ηρεμία μακριά από τις καθημερινές τους υποχρεώσεις.

Η θερινή κατοικία στην Ερμιονίδα αποτελεί για τους royals ένα πραγματικό καταφύγιο ειρήνης και χαλάρωσης, επιτρέποντάς τους να απολαύσουν στιγμές ξεγνοιασιάς σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis