home design 800x400
home design 1170Χ320

Άργος: Οι ειδικότητες της ΣΑΕΚ Τουρισμού στο παράλληλο μηχανογραφικό

Οι τελειόφοιτοι που αποκτήσαν απολυτήριο Λυκείου το 2024, ανεξάρτητα από το αν συμμετείχαν ή όχι στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του ίδιου έτους, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το παράλληλο μηχανογραφικό δελτίο
ksenodoxeio hotel tourismos (1)

Η Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης Τουρισμού (ΣΤΕ) Αργους ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους μαθητές -τριες για τις αιτήσεις που μπορούν να κάνουν με το παράλληλο μηχανογραφικό αλλά και τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν φέτος στην σχολή όπου περιλαμβάνεται και η νέα πειραματική ειδικότητα. 

Συγκεκριμένα: οι υποψήφιοι που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2024 και οι τελειόφοιτοι που αποκτήσαν απολυτήριο Λυκείου το 2024, ανεξάρτητα από το αν συμμετείχαν ή όχι στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του ίδιου έτους, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά το παράλληλο μηχανογραφικό δελτίο https://michanografikodiek.it.minedu.gov.gr/ μέχρι την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024 και ώρα 24:00, για τις ειδικότητες που εποπτεύονται από το Υπουργείο Τουρισμού ΣΑΕΚ Πελ/σου ( Αργος) και αφορούν στο Α’ εξάμηνο κατάρτισης χειμερινού εξαμήνου 2024. 

Επίσης οι απόφοιτοι ΕΠΑ.Λ. που θέλουν να συνεχίσουν σε ειδικότητα ίδιου τομέα για την οποία υπάρχει αντιστοίχιση και μπορούν να εγγραφούν στο Γ’ εξάμηνο ΔΕΝ συμπληρώνουν παράλληλο μηχανογραφικό. Υποβάλλουν αίτηση απ’ ευθείας στη Σ.Α.Ε.Κ. Τουρισμού Πελ/σου (ΑΡΓΟΣ) στην οποία λειτουργεί σε Γ’ εξάμηνο η ειδικότητα που επιθυμούν. 

Εάν οι απόφοιτοι ΕΠΑ.Λ. δεν επιθυμούν εγγραφή απευθείας στο Γ’ εξάμηνο συναφούς ειδικότητας, συνεχίζουν τη διαδικασία συμπλήρωσης Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου για επιλογή σε Α’ εξάμηνο, σε οποιαδήποτε ειδικότητα επιθυμούν. 

Ο πίνακας με τις ειδικότητες που εμφανίζονται φέτος στο παράλληλο μηχανογραφικό ΣΑΕΚ Τουρισμού (Αργους) είναι ως ακολούθως:

sxoles

Η φοίτηση είναι διετής με 6 μηνη αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε τουριστικές επιχειρήσεις επιπέδου 4* & 5* σε όλη την Ελλάδα και οδηγεί μετά από εξετάσεις πιστοποίησης σε Δίπλωμα επιπέδου 5 σύμφωνα με το Εθνικό πλαίσιο προσόντων και με προοπτική εισαγωγής σε ΑΕΙ κατόπιν σχετικών εξετάσεων και αντίστοιχης προκηρύξεως. 

Οι ενδιαφέρομενοι-νες μπορούν να αντλήσουν πληροφορίες για την σχολή και την φοίτηση στο Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο ( Δαναού 29 , Αργος ) στα τηλ 27510 20115 & 20127 αλλά και στο www.mintour.edu.g

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis