home design 800x400
home design 1170Χ320

Επίδαυρος: Στον αέρα η έκθεση Αγροτουρισμού με ιδιαίτερες θεματικές εκδηλώσεις

27 χρόνια Αγροτουρισμός Επιδαύρου
Έκθεση Αγροτουρισμού Επίδαυρος 2024 εγκαίνια

Την Κυριακή 7 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου, τα εγκαίνια της 27ης έκθεσης «Αγροτουρισμός – Βίωμα Επιδαύρου» με την παρουσία πολλών θεσμικών εκπροσώπων.

Παρόντες ήταν ο Υφυπουργός Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Σπανάκης Βασίλης, οι βουλευτές κ. Ανδριανός Γιάννης, κ. Γαβρήλος Γιώργος, κ. Πουλάς Ανδρέας, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου – Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Μαντζούνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Σιδέρης, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Οικονόμου, κ. Νικολάκου και κ. Μερμίγκης. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλος Φώτης και Επιμελητηριακοί Σύμβουλοι. Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχοι του Δήμου Επιδαύρου και δημοτικοί σύμβουλοι. Ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Επιδαύρου με τους τοπικούς συμβούλους. Ο πρόεδρος του λιμενικού ταμείου και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΕΠ.

Ο Δημοτικός σύμβουλος Καλαμάτας και μέλος του Δ.Σ. της ΠΕΔ Πελοποννήσου κ. Φαββατάς. Ο πρώην Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Γεώργας, πλήθος τοπικών συμβούλων, παραγωγικών – θεσμικών φορέων, εκθετών και επισκεπτών της έκθεσης με κοινό στόχο την στήριξη της έκθεσης και των προϊόντων.

Ο υπουργός συνομίλησε με τους παραγωγούς – οικοτέχνες σε βάθος ενώ έκανε σαφές ότι η στόχευση του Υπουργείου είναι η στήριξη τέτοιων εκθέσεων και ειδικά της έκθεσης της Επιδαύρου, καθώς και η ανάδειξη των προϊόντων της Επιδαύριας γης.

Ο Δήμαρχος επεσήμανε ότι πρέπει ο τουρισμός εμπειρίας που ζητούν σήμερα οι επισκέπτες να βρίσκει πραγματική θέση στην Επίδαυρο αλλά και στη συγκεκριμένη έκθεση, ενώ επισημάνθηκε ότι για να συνεχίσει να υπάρχει πρωτογενής παραγωγή θα πρέπει να δοθεί άμεση λύση στην άρδευση!

Η έκθεση διοργανώνεται από το Δήμο Επιδαύρου και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με συνδιοργανωτές το Επιμελητήριο Αργολίδας και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου.

Τελεί υπό την αιγίδα των δυο σημαντικών υπουργείων για το εγχείρημα αυτό, του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Αυτές οι συνέργειες είναι που δείχνουν τη δυναμική της Έκθεσης και του θεσμού του Αγροτουρισμού που έχει αποδείξει ότι έχει χτιστεί σε γερές βάσεις!

Η έκθεση Αγροτουρισμού θα συνεχιστεί για ακόμα 5 τριήμερα έως 11 Αυγούστου, με ιδιαίτερες θεματικές εκδηλώσεις κάθε Κυριακή.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis