home design 800x400
home design 1170Χ320

ΣΔΕ Ναυπλίου: Η σχολική χρονιά έκλεισε με μια όμορφη γιορτή

“Ας θυμόμαστε ότι η γνώση ανήκει σε όλους, η μόρφωση δεν έχει ηλικία και ότι όλοι έχουμε δικαίωμα σε μια δεύτερη ευκαιρία!”
sde nafpliou giorti 1

Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης χαράς, ενθουσιασμού και συγκίνησης γιορτάσαν όλοι μαζί την τελευταία μέρα της σχολικής χρονιάς στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ναυπλίου.

Όπως αναφέρει το ΣΔΕ Ναυπλίου, “συντροφιά με υπέροχους ανθρώπους, η κοινή μας πορεία στον κόσμο της γνώσης, πλούτισε τις εμπειρίες μας, άνοιξε τους ορίζοντές μας και μας έφερε πιο κοντά στο όνειρό μας! Έτσι 13 εκπαιδευόμενοι του Β κύκλου πήραν το απολυτήριό τους και 12 του Α κύκλου ανέβηκαν ένα σκαλοπάτι προς τον στόχο τους! Πολλά συγχαρητήρια τους αξίζουν!!

sde nafpliou giorti
ΦΩΤΟ: ΣΔΕ Ναυπλίου

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μοιράστηκαν τη χαρά μας στην Ημερίδα μας! Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στον πρώην διευθυντή του ΣΔΕ Ναυπλίου κ. Χρήστο Πολυχρονόπουλο,τη διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Ναυπλίου κα Σοφία Κουτσιούρη, καθώς και την υποδιευθύντρια κα Καίτη Καρυώτου, και τον διευθυντή του Εσπερινού Λυκείου Ναυπλίου κ. Γιάννη Γλεντζέ που μας τίμησαν με την παρουσία τους! Ευχαριστούμε επίσης τον δημοτικό σύμβουλο Ερμιονίδας και εκπαιδευτή του Τμήματός μας στο Κρανίδι κ. Τάσο Λάμπρου που ήταν μαζί μας στην Ημερίδα μας!

Ένα ευχαριστώ οφείλουμε επίσης στο Κτήμα Βασιλείου για την άψογη οργάνωση και ποιότητα του εορταστικού δείπνου με το οποίο έκλεισε η ημερίδα μας.

sde nafpliou giorti 2
ΦΩΤΟ: ΣΔΕ Ναυπλίου

Ας θυμόμαστε ότι η γνώση ανήκει σε όλους, η μόρφωση δεν έχει ηλικία και ότι όλοι έχουμε δικαίωμα σε μια δεύτερη ευκαιρία!
Καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους!
“.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis