home design 800x400
home design 1170Χ320

Έλαμψαν τα κορίτσια του ΑΠΣ ‘Αθλησις στο Λουτράκι

Οι αθλήτριες με τα φανταχτερά κοστούμια τους και τις μεγάλες μπάλες συνέδεσαν μουσική, ακροβατικά και χορό
aps athlisis loutraki

Για 3η συνεχόμενη χρονιά ο Αθλητικός Πολιτιστικός σύλλογος Άθλησις πήρε μέρος στο διεθνές φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους Cosmogym Summer 4 All στο Λουτράκι, έχοντας τη τιμή να ανοίξει το φεστιβάλ.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα “Πλανήτες“, στο οποίο συμμετείχαν τα μικρότερα κορίτσια, ήταν το πρώτο πρόγραμμα όλου του φεστιβάλ, δείγμα του ονόματος που έχει δημιουργήσει ο σύλλογος στα γυμναστικά δρόμενα.

aps athlisis loutraki 4
aps athlisis loutraki 3

Οι αθλήτριες με τα φανταχτερά κοστούμια τους και τις μεγάλες μπάλες συνέδεσαν μουσική, ακροβατικά και χορό ταξιδεύοντας το κοινό στα πέρατα του ηλιακού συστήματος σε μια χορογραφία που συγκίνησε.

Μάλιστα στο πρόγραμμα αυτό απονεμήθηκε το βραβείο “Καλλιτεχνικής αξίας και μουσικής επένδυσης”!!

Η δεύτερη ομάδα και αγωνιστικό τμήμα του ” Άθλησις” διαγωνίστηκε με το πρόγραμμα “Παγιδευμένοι στα Συναισθήματα μας” και πραγματικά ξεσήκωσε το κοινό. Ένταση, τύμπανα, δύσκολα ακροβατικά και μια δυναμική χορογραφία που δήλωσε πως ο καθένας μας αξίζει μια προσωπική επανάσταση και φυσικά καταχειροκροτήθηκε από το κόσμο!!

aps athlisis loutraki 2
aps athlisis loutraki 1

Το πρόγραμμα βραβεύτηκε με το βραβείο “Καλλιτεχνικής έκφρασης και απόδοσης συναισθημάτων”.

Στο φεστιβάλ, που θα διαρκέσει μία εβδομάδα, συμμετέχουν ομάδες υψηλού επιπέδου από όλη την Ελλάδα, Γερμανία, Γαλλία και Πορτογαλία.

Η πρώτη μέρα έκλεισε με το flashmob χορευτικό όπου όλοι οι αθλητές που διαγωνίστηκαν χορεύουν όλοι μαζί μια κοινή χορογραφία που τους έχει σταλεί καιρό τώρα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis