home design 800x400
home design 1170Χ320

Να γίνει νέα σχολική μονάδα για το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων και κηδεμόνων του δήμου Ναυπλιέων στέκεται αλληλέγγυο στο σύλλογο γονέων του Καλλιτεχνικού σχολείου Αργολίδας
kallitexniko sxoleio

Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων και κηδεμόνων του δήμου Ναυπλιέων στέκεται αλληλέγγυο στο σύλλογο γονέων του Καλλιτεχνικού σχολείου Αργολίδας σε ό,τι αφορά τον αγώνα που κάνει ενάντια στην υποβάθμιση του σχολείου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση: «Το καλλιτεχνικό σχολείο στεγάζεται ήδη σε ακατάλληλο χώρο και αντιμετωπίζει προβλήματα ελλείψεων όχι μόνο αιθουσών και υλικοτεχνικής υποδομής αλλά και εκπαιδευτικών.

Αντί να παρθούν μέτρα για την αναβάθμιση του και τη βελτίωση του δήμος κ περιφέρεια αποφασίζουν τη διχοτόμηση του.

Καταδικάζουμε την απόφαση διχοτόμησης της σχολικής μονάδας και τη μεταφορά δύο τάξεων σε άλλο χώρο.

Η απόφαση διάσπασης της σχολικής μονάδας μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει στο εκπαιδευτικό έργο αλλά και στη συνοχή των μαθητών και στους δεσμούς που αναπτύσσουν μεταξύ τους. Χάνεται κάθε έννοια συνεργασίας και αλληλεπίδρασης στο σύνολο των εκπαιδευτικών και μαθητών.

Συμπορευόμαστε με τους συλλόγους καλλιτεχνικού κ μουσικού σχολείου και

Ζητάμε την ανέγερση νέας σχολικής μονάδας για το Καλλιτεχνικό Σχολείο Αργολίδας που να καλύπτει όλες τις στεγαστικές ανάγκες και να πληροί όλες τις προδιαγραφές ώστε να ικανοποιούνται οι σύγχρονες ανάγκες των μαθητών για καλλιτεχνική εκπαίδευση».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis