home design 800x400
home design 1170Χ320

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας αποχαιρετά τον Σταύρο Δέμο

“Ο αείμνηστος Σταύρος Δέμος αγάπησε τον τόπο της συζύγου του, την Ερμιονίδα μας, σαν δικό του τόπο, αφήνοντας πίσω του πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.”
Πένθος

Έφυγε χθες από τη ζωή ο Αρκάς ιδρυτής και πρόεδρος της φαρμακοβιομηχανίας DEMO Σταύρος Δέμος, ο οποίος “αγάπησε τον τόπο της συζύγου του, την Ερμιονίδα, σαν δικό του τόπο, αφήνοντας πίσω του πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο”, όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 4 Ιουλίου, στις 11.00 π.μ. στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, στο Κεφαλάρι, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί σε κλειστό οικογενειακό κύκλο. 

Η οικογένειά του επιθυμεί αντί στεφάνων, ως ύστατος φόρος τιμής, τα χρήματα να κατατεθούν υπέρ του Εκκλησιαστικού Παντοπωλείου της Μητροπόλεως Κηφισίας.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος στο συλλυπητήριο μήνυμά του σημειώνει:

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε χθες, τον θάνατο του Σταύρου Δέμου, ο οποίος υπήρξε ιδρυτής και πρόεδρος της φαρμακοβιομηχανίας DEMO.

Ένας απλός, σεμνός και εργατικός άνθρωπος που με πίστη και όραμα κατάφερε να διακριθεί ως πρωτεργάτης της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας για τη συνεισφορά του στην ανάπτυξη του κλάδου.

Ένας άνθρωπος ξεχωριστός για όσους είχαμε την τιμή να τον γνωρίσουμε από κοντά και να μας τιμήσει με τη φιλία του.

Με τη θετική του σκέψη μας ενέπνευσε το όραμά του για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.

Ο αείμνηστος Σταύρος Δέμος αγάπησε τον τόπο της συζύγου του, την Ερμιονίδα μας, σαν δικό του τόπο, αφήνοντας πίσω του πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο..

θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και αγάπη.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του“.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis