home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Γιατί θα είναι κλειστή η Σταϊκοπούλου

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024, μεταξύ των ωρών 09:00 π.μ. και 13:00 μ.μ., η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σταϊκοπούλου στο Ναύπλιο θα διακοπεί και θα εκτραπεί
Σοκάκι στο Ναύπλιο

Την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024, μεταξύ των ωρών 09:00 π.μ. και 13:00 μ.μ., η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σταϊκοπούλου στο Ναύπλιο θα διακοπεί και θα εκτραπεί λόγω εργασιών επισκευής και αποκατάστασης μαρμάρινων πλακών. Η απόφαση αυτή έχει ληφθεί για την αποφυγή ατυχημάτων πεζών και διερχόμενων οχημάτων, καθώς οι μαρμάρινες πλάκες έχουν παρουσιάσει βλάβες που καθιστούν επικίνδυνη την κυκλοφορία.

Η άδεια διακοπής και εκτροπής κυκλοφορίας χορηγείται υπό την προϋπόθεση της τήρησης των διατάξεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), της εγκεκριμένης κυκλοφοριακής μελέτης από την αρμόδια Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ναυπλιέων, τη σύμφωνη γνώμη της τοπικής Αστυνομικής Αρχής και των κανονισμών που διέπουν τη χρήση κοινόχρηστου χώρου.

diakopi kykloforias staikopoulou

Οι ιδιοκτήτες και οι χρήστες οχημάτων είναι συνυπεύθυνοι σε περίπτωση διάθεσης των οχημάτων τους για την εκτέλεση εργασιών χωρίς την απαιτούμενη άδεια διακοπής κυκλοφορίας. Ο Δήμος Ναυπλιέων διατηρεί το δικαίωμα ανάκλησης της χορηγηθείσας άδειας σε περίπτωση παραβίασης των όρων και προϋποθέσεων ή λόγω έκτακτης ανάγκης.

Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Ναυπλιέων.

Η απόφαση αυτή, που υπογράφεται από την Αναπληρώτρια Προϊσταμένη Δ.Τ.Υ.Δ.Ν., κ. Όλγα Καρδαράκου, Τοπογράφο Μηχανικό ΠΕ, αποσκοπεί στην ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή των απαραίτητων εργασιών και στην εξασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis