home design 800x400
home design 1170Χ320

Βραβεύσεις διακριθέντων μαθητών στο Άργος

Τιμήθηκαν οι διακριθέντες μαθητές και σχολικές ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος ΓΕΛ & ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2023 – 2024

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Βραβεύσεις διακριθέντων μαθητών στο Άργος
argos vraveuseis (2)

Η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων Αργολίδας σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, βράβευσαν σήμερα Παρασκευή 28 Ιουνίου τους διακριθέντες μαθητές και σχολικές ομάδες που συμμετείχαν στους αγώνες του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος ΓΕΛ & ΕΠΑΛ για το σχολικό έτος 2023 – 2024.

Τη βράβευση από πλευράς του Δήμου έκανε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σωτήρης Δαμάλας και η Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης Αναστασία Αργυροπούλου.

argos vraveuseis (3)

Παρόντες στην τελετή ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. κ. Νεκτάριος και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α.Δ Πολύδωρας Βασίλειος.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στην σημασία του αθλητισμού και πως οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς πρέπει να προτρέπουν τους μαθητές να συμμετέχουν σε αθλήματα ενώ συνεχάρη και τους μαθητές για τα αποτελέσματα τους. Τέλος, ευχήθηκε καλή πρόοδο σε όλους τους τομείς.

argos vraveuseis (1)

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis