home design 800x400
home design 1170Χ320

Άργος: Σε συνεργασία με τους καταστηματάρχες η νέα κανονιστική για τους κοινόχρηστους

Παρουσία αρκετών επιχειρηματιών της πόλης του Άργους, πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη διαβούλευση
Καταστηματάρχες Άργους τραπεζοκαθίσματα

Παρουσία αρκετών επιχειρηματιών της πόλης του Άργους, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» η διαβούλευση αναφορικά με την αλλαγή της κανονιστικής σχετικά με τους κοινόχρηστους χώρους.

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, τόνισε ότι η κατάσταση που επικρατεί στους κοινόχρηστους χώρους είναι μία εικόνα ανομίας και ανισότητας, στερώντας τους δημότες από τη δυνατότητα να απολαμβάνουν και να χρησιμοποιούν τους κοινόχρηστους χώρους. Τόνισε ότι ο στόχος είναι να ανοίγουν και να λειτουργούν όσο γίνεται περισσότερα καταστήματα, τηρώντας πάντοτε ωστόσο τη νομοθεσία και το σεβασμό στους δημότες. Ειδικά αναφέρθηκε στην ανάγκη να καταστούν προσβάσιμοι οι χώροι εκείνοι για τα άτομα με κινητικά προβλήματα αλλά και σε γονείς με καρότσια έτσι ώστε να μην δυσκολεύονται στις μετακινήσεις τους. Παράλληλα ζήτησε την στήριξη των επαγγελματιών για την ευταξία των κοινόχρηστων χώρων. Τέλος, τόνισε πως οι επαγγελματίες της πόλης, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του δήμου που όμως με σύνεση και διάθεση συνεργασίας θα ανεβάσουν το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Στην συζήτηση έλαβαν τον λόγο όσοι επιχειρηματίες ζήτησαν να παρέμβουν ενώ παρόντες ήταν αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι. Στο τέλος ο Δήμαρχος ζήτησε τις απόψεις των επιχειρηματιών, τις οποίες θα στείλουν τις επόμενες ημέρες και θα ακολουθήσει μετά και μία νέα διαβούλευση για οριστικοποίηση των όρων και όδευση προς τη θεσμοθέτηση της νέας κανονιστικής.

Καταστηματάρχες Άργους τραπεζοκαθίσματα
Καταστηματάρχες Άργους τραπεζοκαθίσματα
Καταστηματάρχες Άργους τραπεζοκαθίσματα

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis