home design 800x400
home design 1170Χ320

Ο Γιάννης Σκούρας με τα «Αβάδιστα Όνειρα» στο Ναύπλιο

Ανοιχτή πρόσκληση σε όσους έχουν ευαισθησίες ή έρωτα με την ποίηση, με τη δημιουργική γραφή, με τους “φευγάτους” ποιητές.
Αβάδιστα Όνειρα Σκούρας

Το βράδυ του Σαββάτου και ώρα 20.00, όταν το ημερολόγιο θα δείχνει 22 Ιουνίου, ο ποιητής Γιάννης Σκούρας θα “εκτεθεί” στο κοινό παρουσιάζοντας την τελευταία του ποιητική συλλογή που έχει τίτλο “Αβάδιστα Όνειρα“.

Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα πολιτισμού του Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου “Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ”, στην παλιά πόλη του Ναυπλίου (Σταϊκοπούλου 52).

Εικόνα1

Για την ποιητική συλλογή, που είναι έκδοση του εκδοτικού οίκου “ΟΣΤΡΙΑ”, θα μιλήσουν η συγγραφέας Μαίρη Παναγιώτου, η συγγραφέας και ποιήτρια Μαρία Παναγιωτίδου και ο θεατρικός συγγραφέας και ποιητής Κώστας Σπηλιώτης… φυσικά θα μιλήσει και ο δημιουργός του έργου Γιάννης Σκούρας, ο οποίος εδώ και χρόνια παρουσιάζει δείγματα της δημιουργικότητάς του στην εβδομαδιαία τοπική εφημερίδα “ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ”…

Ανοιχτή πρόσκληση σε όσους έχουν ευαισθησίες ή έρωτα με την ποίηση… με την δημιουργική γραφή… με τους “φευγάτους” ποιητές…

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis