home design 800x400
home design 1170Χ320

Υπαίθρια ενημερωτική δράση για τον καρκίνο στην Τρίπολη

Η δράση γίνεται με αφορμή την διήμερη, επιστημονική συνάντηση των νοσηλευτών της Πελοποννήσου, που θα γίνει στην Τρίπολη, 17 και 18 Ιουνίου.
Ροζ μπαλόνια καρκίνος

Ενημερωτική δράση για την πρόληψη του καρκίνου, οργανώνει στην Τρίπολη, ο Τομέας Κοινοτικής Νοσηλευτικής του Εθνικού Συνδέσμου Νοσηλευτών Ελλάδας, με αφορμή την διήμερη, επιστημονική συνάντηση των νοσηλευτών της Πελοποννήσου, που θα γίνει στην Τρίπολη, 17 και 18 Ιουνίου.

Η υπαίθρια δράση θα γίνει 17 και 18 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί, μέχρι και τις 2 το μεσημέρι, στην πλατεία Πετρινού της Τρίπολης.

Θα υπάρχουν στο χώρο, ειδικοί νοσηλευτές, με έντυπο και ηλεκτρονικό – ψηφιακό υλικό, οι οποίοι θα ενημερώνουν τους πολίτες, για τους τρόπους πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης, συχνά εμφανιζόμενων καρκίνων, όπως του μαστού, του παχέος εντέρου, του μελανώματος και του πνεύμονα.

Η ενημέρωση, η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση, σώζουν στην κυριολεξία ζωές και αυτό είναι το μήνυμα που θα μεταφέρουν οι νοσηλευτές στους ανθρώπους της Τρίπολης.

Η επιστημονική συνάντηση των νοσηλευτών της Πελοποννήσου, διεξάγεται στο αμφιθέατρο της Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Συνδιοργανωτές είναι η ΕΣΝΕ, το τμήμα νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, το τμήμα νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών και οι νοσηλευτικές διευθύνσεις των νοσοκομείων της Πελοποννήσου. Η δράση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Θα γίνουν στρογγυλά τραπέζια, ενώ, έχουν προγραμματιστεί και πολλές εισηγήσεις – ομιλίες, σε παράλληλη διαδικασία με τα στρογγυλά τραπέζια.

Οι επίσημοι χαιρετισμοί θα γίνουν το απόγευμα της Δευτέρας, 17 Ιουνίου 2024.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis