home design 800x400
home design 1170Χ320

Στον ανακριτή οι δύο κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του 50χρονου

Οι κατηγορούμενοι πήραν εκ νέου προθεσμία για αύριο, Παρασκευή 14 Ιουνίου, για να απολογηθούν, αφού πρώτα εξεταστούν 4 μάρτυρες.
nafplio dikastiria

Στον ανακριτή βρέθηκαν σήμερα το πρωί, Πέμπτη 13 Ιουνίου, στα δικαστήρια Ναυπλίου, οι δύο κατηγορούμενοι για τον άγριο ξυλοδαρμό 50χρονου τα ξημερώματα της Δευτέρας 10 Ιουνίου, έξω από δημοφιλές κατάστημα διασκέδασης στο κέντρο του Ναυπλίου.

Οι δύο κατηγορούμενοι, ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, την Τρίτη 11 Ιουνίου, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ενώ σήμερα πήραν εκ νέου προθεσμία για αύριο, Παρασκευή 14 Ιουνίου, για να απολογηθούν, αφού πρώτα εξεταστούν 4 μάρτυρες.

Λεπτομέρειες για το περιστατικό

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε αιμόφυρτος από περαστικούς, οι οποίοι κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο και τις αρχές.

Ο 50χρονος, που διαμένει σε χωριό του Άργους, μεταφέρθηκε διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση στο Θριάσιο Νοσοκομείο, υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ νοσηλεύεται ακόμα σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Ορφανός, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τη θλίψη του για το συμβάν, ενώ παράλληλα θέτει εκτός παράταξης τον υποψήφιο σύμβουλο Τολού που είναι ένας εκ των συλληφθέντων.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis