home design 800x400
home design 1170Χ320

Η Έλενα Μελίδη από το Ναύπλιο ξεχώρισε στα Greek Top Women Award

Η Διευθύντρια του Μουσείου Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού, κόρη του αείμνηστου βουλευτή Αργολίδας Ιωάννη Μελίδη, είναι μεταξύ των βραβευθέντων
Έλενα Μελίδη

Η Έλενα Μελίδη, Διευθύντρια του Μουσείου Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού, είναι μεταξύ των βραβευθέντων στα Greek Top Women Award. Πρόκειται για την κόρη του αείμνηστου Ιωάννη Μελίδη, δικηγόρου, πρώην βουλευτή Αργολίδας του ΠΑΣΟΚ και άλλοτε δημάρχου Ναυπλίου.

Τα Greek Top Women Awards λαμβάνουν χώρα για τρίτη χρονιά επιβραβεύοντας το αδάμαστο πνεύμα και τα αξιοσημείωτα για το επιχειρείν & τον πολιτισμό επιτεύγματα, κορυφαίων Ελληνίδων.

Σε μια κοινωνία όπου η γυναικεία ηγεσία συνεχίζει να καταρρίπτει τα εμπόδια και να εμπνέει τις μελλοντικές γενιές, τα Greek Top Women Awards φωτίζουν τις γυναίκες εκείνες των οποίων τα επιτεύγματα και η επιμονή τους έχουν ξεχωρίσει.

Στη φετινή διοργάνωση, στο Α΄ Μέρος βραβεύτηκαν γυναίκες-πρότυπα στο επιχειρείν, τον πολιτισμό και την κοινωνία. Στο Β’ Μέρος τιμώνται οι «μητέρες – κουράγιο» που έχασαν τις κόρες τους σε γυναικοκτονίες ή υπήρξαν θύματα βίας και κατάφεραν να γίνουν πιο δυνατές.

Το Μουσείο Νεότερου Ελληνικού Πολιτισμού ιδρύθηκε με σκοπό τη συλλογή, μελέτη, έρευνα και προβολή του Νεώτερου Ελληνικού Πολιτισμού.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Κωσταντινος Π.

    Τέτοιοι άνθρωποι αξιζουν να ασχοληθούν με τα κοινά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis