home design 800x400
home design 1170Χ320

Βραβείο ανακύκλωσης για μαθητές από την Ερμιόνη

Το τμήμα Α1 του ΓΕΛ Ερμιόνης κατέκτησε την 3η θέση ανάμεσα σε σχολεία μεγάλων Δήμων στον Μεγάλο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης
Ανακύκλωση μαθητές Ερμιονίδα

Το τμήμα Α1 του ΓΕΛ Ερμιόνης κατέκτησε την 3η θέση ανάμεσα σε σχολεία μεγάλων Δήμων στον Μεγάλο Εκπαιδευτικό Διαγωνισμό Ανακύκλωσης των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμων Περιφέρειας Πελοποννήσου που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το ΦΟΔΣΑ (Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων) Πελοποννήσου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων & Αθλητισμού!

Όπως αναφέρεται από πλευράς του σχολείου: «Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι γιατί οι μαθητές και μαθήτριές μας είναι ευαισθητοποιημένοι σε ότι αφορά το περιβάλλον αλλά και δραστήριοι και ενεργοί αυριανοί πολίτες που αγαπούν τον τόπο τους και συμβάλλουν στην ευημερία του! Η δράση δεν θα είχε το ίδιο αποτέλεσμα χωρίς το συντονισμό της από την κ Μπατζάνη Δήμητρα και την πολύτιμη βοήθεια της κ. Νταλαμπύρα Γεωργίας, εκπαιδευτικών του σχολείου μας!

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το 2ο Νηπιαγωγείο Ερμιόνης για την άψογη συνεργασία μας, την αγαπημένη όλων μας κ. Μαρία Μπουκουβάλα ( υπεύθυνη της Γωνιάς Ανακύκλωσης της Ερμιόνης) για την …υπομονή της, και φυσικά, τους γονείς των μαθητών μας που ήταν δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού».

Οι επιμέρους δράσεις των παιδιών παρουσιάζονται αναλυτικά στο βίντεο που επιμελήθηκαν με τη βοήθεια των καθηγητών τους:

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei comp 1

riviera banner
ΛΟΓΟΣ

newsletter banner anagnostis