home design 800x400
home design 1170Χ320

Έχουμε ιστορικό χρέος ως ΠΑΣΟΚ να εκκινήσουμε τις διαδικασίες για την ανασύνταξη του προοδευτικού χώρου

Τι αναφέρει ο Παναγιώτης Ψυχογυιός, Οικονομολόγος και μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με αφορμή τις Ευρωεκλογές
Παναγιώτης Ψυχογυιός

“Οι Ευρωπαϊκές εκλογές τελείωσαν. Με τέτοια πρωτοφανή αποχή και άνοδο της Ακροδεξιάς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, σίγουρα δεν χωρούν πανηγύρια ούτε και βαθυστόχαστες αναλύσεις”, αναφέρει μεταξύ άλλων, ο Παναγιώτης Ψυχογυιός, Οικονομολόγος και μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Συνεχίζει λέγοντας πως “μετά από τεράστιο αγώνα χιλιάδων στελεχών σε όλη την Ελλάδα , το ΠΑΣΟΚ κατάφερε να σημειώσει μικρή άνοδο και σε πολλούς νομούς της χώρας ήταν καθαρά 2ο κόμμα. Στην Αργολίδα μετά από 12 ολόκληρα χρόνια κατέκτησε καθαρά την δεύτερη θέση. Όλα αυτά δεν έγιναν με ένα μαγικό ραβδί , αλλά με μεγάλη συλλογική προσπάθεια απέναντι σε ένα εχθρικό περιβάλλον. Συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη μας στο νομό για το αποτέλεσμα που δικαιώνει προσπάθειες χρόνων.

Παρολ’αυτά ο συλλογικός στόχος και η προοπτική του προοδευτικού χώρου στο να γίνει πλειοψηφικός, ακόμα απέχει. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση της ΝΔ βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση. Είναι χρέος μας απέναντι στον προοδευτικό κόσμο της χώρας και στα συνεχώς διογκούμενα προβλήματα του λαού, να ανοίξουμε ένα σοβαρό διάλογο για την ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς. Με ρεαλιστικό προοδευτικό λόγο και θέσεις που θα δίνουν λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα της κοινωνίας. Είναι ίσως και η τελευταία ευκαιρία να δώσουμε άμεσα κυβερνητική προοπτική πριν το φάντασμα της Ακροδεξιάς σε αγαστή συνεργασία με την Δεξιά, μας καταπιεί.

Τέλος θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους υποψήφιους-ες μας για τον μεγάλο αγώνα που έδωσαν σε όλη την Ελλάδα. Ιδιαίτερη μνεία και πολλά συγχαρητήρια στον συντοπίτη μας Γιάννη Μανιάτη , που κατάφερε να εκλεγεί στην επόμενη Ευρωβουλή, με την ευχή και την ελπίδα να μπορέσει να επιτύχει στο έργο του, για το καλό της Ελλάδας και της Αργολίδας.

Δεν το βάλαμε κάτω σε πολύ πιο δύσκολες συνθήκες. Δεν θα το βάλουμε και τώρα.

Συνεχίζουμε μαζί τον αγώνα!”.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΣΤΕ ΑΛΛΑΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩΝ. ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΔ. ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΟΠΩς ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗς ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ ΕΥΡΩΠΑΟΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ. ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΑΛΟΙΛΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΕΔ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ .ΙΣΩς ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

riviera banner

newsletter banner anagnostis