home design 800x400
home design 1170Χ320

Οι κάτοικοι της παλιάς πόλης του Ναυπλίου ίδρυσαν Σύλλογο

“Ελπίδα όλων να εργαστούμε από κοινού για την διατήρηση και την ενίσχυση του πολύτιμου ιστορικού, αρχιτεκτονικού και πολιτιστικού χαρακτήρα του Ναυπλίου”
Ναύπλιο Παλιά Πόλη Μεγάλος Δρόμος

Οι κάτοικοι της παλιάς πόλης του Ναυπλίου ίδρυσαν Σύλλογο, ο οποίος πρόσφατα απέκτησε νομική οντότητα σύμφωνα με την υπ’ αριθμό 11/2024 διάταξη του Ειρηνοδικείου Ναυπλίου της 29ης/05/2024.

“Ελπίδα όλων να εργαστούμε από κοινού για την διατήρηση και την ενίσχυση του πολύτιμου ιστορικού, αρχιτεκτονικού και πολιτιστικού χαρακτήρα του Ναυπλίου, καθώς επίσης και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του διασφαλίζοντας την βιωσιμότητα τής αγαπημένης μας πόλης στο παρόν και στο μέλλον”, σημειώνει η προσωρινή συντονιστική επιτροπή.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. ΠΕΤΡΟΣ ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ

    Καλή επιτυχία εύχομαι να έχουν οι σκοποί του Συλλόγου για την προστασία της της Παλαιάς πόλης του Ναυπλίου. Το κακό είναι ότι ότι μέχρι τώρα πολλοί φορείς θα μπορούσαν να είχαν παίξει τον ρόλο αυτό, αλλά δυστυχώς αδιαφόρησαν μερικώς ή ολικώς. Ας ελπίσουμε ότι το νεότερο θα έχει, όπως είναι λογικό περισσότερη ενέργεια και ιδέες

riviera banner

newsletter banner anagnostis