home design 800x400
home design 1170Χ320

Σοκ με νέα υπόθεση «Κωσταλέξι» στην Καλαμάτα – 29χρονη ζει σε κλουβί

29χρονη που αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχοσωματικό νόσημα ζει μέσα σε αυτοσχέδιο κλουβί εδώ και 7 χρόνια.
Καλαμάτα 29χρονη ζει σε κλουβί

Νέα υπόθεση που θυμίζει “Κωσταλέξι” έχει συγκλονίσει την Καλαμάτα, καθώς μια 29χρονη ζει μέσα σε αυτοσχέδιο κλουβί εδώ και 7 χρόνια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, η μητέρα της έδωσε το βίντεο στη δημοσιότητα ζητώντας την επέμβαση της Πολιτείας, καθώς η 29χρονη κοπέλα, όπως ισχυρίζεται η μητέρα της, αντιμετωπίζει σοβαρό ψυχοσωματικό νόσημα και από το 2017 η οικογένεια έφτιαξε κλουβιά από παλέτες προσπαθώντας να την αποτρέψουν να κάνει κακό στον εαυτό της αλλά και στους γύρω της.

Το κορίτσι υιοθετήθηκε από την οικογένεια όταν ήταν 22 μηνών και πλέον στα 29 της χρόνια ζει με τους θετούς γονείς της στο χωριό Άμμος, λίγο έξω από την Καλαμάτα.

Στο βίντεο, που μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1, ακούγεται η μητέρα της να λέει να πάνε μια βόλτα, ενώ σε άλλο σημείο το κορίτσι φωνάζει και πετάει αντικείμενα μέσα από τα αυτοσχέδια κάγκελα που βρίσκονται στο εσωτερικό αλλά και εξωτερικό του σπιτιού.

Οι συνθήκες στις οποίες ζει η 29χρονη κοπέλα στην Καλαμάτα, φέρεται πως είναι γνωστές στην τοπική κοινωνία, ενώ η οικογένεια έχει ζητήσει ιατρική βοήθεια από την πολιτεία χωρίς κάποια ανταπόκριση.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis