home design 800x400
home design 1170Χ320

Ταεκβοντό: Χάλκινη η Μαρία Γκιουζέλη από το Άργος

Διασυλλογικό Νοτίου Ελλάδος: Ένα χάλκινο και επτά πρωτοεμφανιζόμενοι για το Dojang Argos Taekwondo Club
dojang argos taekwondo club metallia (1)

Με ένα χάλκινο μετάλλιο από την πιο έμπειρη διαγωνιζόμενη, Μαρία Γκιουζέλη επέστρεψε η αποστολή του Dojang Argos Taekwondo Club, από το 2ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ταεκβοντό Ν.Ελλάδος που διεξάγεται αυτό το τριήμερο στη Χαλκίδα.

Εκτός της Γκιουζέλη, όλοι οι υπόλοιποι αθλητές έκαναν την παρθενική τους εμφάνιση σε επίσημο πρωτάθλημα καταφέρνοντας αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις, χωρίς όμως να κατακτήσουν κάποια διάκριση, καθώς τα λάθη εμπειρίας τους κόστισαν.

dojang argos taekwondo club metallia (2)

Το ντεμπούτο τους έκαναν οι αθλητές: Μαυρόγιαννη Κατερίνα (συν ενα διεθνές τουρνουά), Βαλκάνου Ασημίνα, Καζάκη Έλια, Μαλτέζος Αργύρης, Κατζένης Κωνσταντίνος, Μαρλαγκούτσος Περικλής, και Σιώτος Τάσος.

Ο προπονητής του συλλόγου Θάνος Μητσάκος δήλωσε: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος απο τις επιδόσεις των μικρών αθλητών, αναλογιζόμενος την έλλειψη εμπειρίας των παιδιών. Ίσως να μπορούσαμε να κατακτήσουμε και κάποιες διακρίσεις, όμως το σημαντικότερο όλων είναι οι παραστάσεις που αποκομίσαμε. Κάναμε το πρώτο μας βήμα, πήραμε το βάπτισμα του πυρός και μέσα από τα λάθη μας και στοχευμένη δουλειά θα βελτιωθούμε σταδιακά και θα μπούμε σε αγωνιστική τροχιά».

dojang argos taekwondo club metallia (1)

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis