home design 800x400
home design 1170Χ320

Άργος: 130 χρόνια «Δαναός» με μια καταπληκτική συναυλία

Έκλεισε το Σάββατο 25 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου, η 1η περίοδος των εφετινών εκδηλώσεων.
Με συναυλία-αφιέρωμα στην 130η επέτειό του έκλεισε ο “ΔΑΝΑΟΣ” την περίοδο των φετινών εκδηλώσεων

Με μια καταπληκτική συναυλία / αφιέρωμα στην 130η επέτειο του Συλλόγου Αργείων «Ο Δαναός», από το μουσικό σύνολο «Εν Τέχνοις» & το φωνητικό σύνολο του Ανδρ. Ρεντούλη «Δαναϊδες», έκλεισε το Σάββατο 25 Μαΐου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου στο Άργος, η 1η περίοδος των εφετινών εκδηλώσεων.

Ξεκινώντας με θρησκευτικούς ύμνους και συνεχίζοντας με ποιήματα των Αργείων ποιητών Κατερίνας Χόντου-Καλαιτζή (Τ΄ Αργείτικο κάστρο/απαγγελία) , την παρουσίαση μελοποιημένων ποιημάτων απ΄τον κ. Ανδρέα Ρεντούλη των Στέφανου Δάφνη («’Αργος») και Γιώργου Λογοθέτη («Αργείτες καλλιτέχνες»), προχώρησαν στο κύριο μέρος του προγράμματος, με ιστορικά αλλα και πασίγνωστα σε όλους τραγούδια μιας άλλης εποχής (Χατζηαποστόλου- Σακελλαρίδη – Σουγιούλ – Γιαννίδη κλπ).

Με συναυλία-αφιέρωμα στην 130η επέτειό του έκλεισε ο “ΔΑΝΑΟΣ” την περίοδο των φετινών εκδηλώσεων

Ο Σύλλογος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στον γενικό επιμελητή της εκδήλωσης και φίλο του συλλόγου μας σολίστ και καθηγητή μουσικής κ. Ανδρέα Ρεντούλη για την ιδέα και την άψογη υλοποίηση του μουσικού αφιερώματος στον σύλλογο, όπως και όλους τους συντελεστές των μουσικών σχημάτων για την εξαιρετική τους παρουσία και άψογη εκτέλεση του προγράμματος που ενθουσίασαν το ακροατήριο και δικαίως καταχειροκροτήθηκαν επανειλημμένα.

Την εκδήλωσή τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Ι. Ανδριανός , ο θεματικός περιφερειάρχης κ. Βασ. Σιδέρης, μέλη ΔΣ φίλων συλλόγων και φορέων καθώς και πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis