home design 800x400
home design 1170Χ320

Άργος και Άγιοι Ανάργυροι για τη συνεργασία με Ιταλία και Αίγυπτο

Συνάντηση Μαλτέζου με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αγίων Αναργύρων
Συνάντηση Μαλτέζου με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Αγίων Αναργύρων για τη συνεργασία με Ιταλία και Αίγυπτο

Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αγίων Αναργύρων & Καματερού, Περικλή Παπαγεωργίου, είχε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος.

Οι δυο τους συζήτησαν αναφορικά με το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των δύο δήμων που τους συνδέει κομμάτι κοινής ιστορίας με σκοπό την τουριστική προβολή και την επιχειρηματική ανάπτυξη των δύο περιοχών. Το μνημόνιο συνεργασίας είχαν συνάψει μεταξύ του οι δύο δήμοι με τις χώρες της Ιταλίας και της Αιγύπτου οι οποίες κατά την αρχαιότητα είχαν επιχειρηματική σχέση με τις πόλεις, επηρεάζοντάς και τις κουλτούρες των λαών.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος ανέφερε:

«Σήμερα είχα την χαρά να υποδεχτώ τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αγίων Αναργύρων & Καματερού Περικλή Παπαγεωργίου στο γραφείο μου. Ο αντιδήμαρχος με ενημέρωσε για το μνημόνιο συνεργασίας που είχε υπογραφεί πέρυσι και προέβλεπε την συνεργασία μεταξύ των δύο δήμων και των χωρών της Ιταλίας και Αφρικής. Στόχος της συνεργασίας αυτής είναι η τουριστική προβολή και η επιχειρηματική ανάπτυξη των δύο δήμων που έχει τις ρίζες της αιώνες πριν. Ως νέα δημοτική αρχή είμαστε πάντα ανοιχτοί σε συνεργασίες με Δήμους και φορείς που στόχο έχουν την ευημερία των πολιτών. Επιδιώκουμε την ανάδειξη της ιστορίας μας, της κουλτούρας και θα ‘’εκμεταλλευτούμε’’ κάθε πρόσφορο έδαφος».

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis