home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Πολυτέλεια και άνεση σε ένα πανέμορφο ιστιοπλοϊκό γιοτ

Απολαύστε το Wind Star μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Μπέκα:
Wind Star στο Ναύπλιο Μπέκας

Στο γραφικό Ναύπλιο, βρίσκεται το εντυπωσιακό ιστιοπλοϊκό γιοτ Wind Star, έτοιμο να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες στους επιβάτες του. Το γιοτ αυτό, με 4 κατάρτια και συνολική χωρητικότητα 5.703 τόνων, μπορεί να φιλοξενήσει έως και 148 άτομα, δίνοντας την αίσθηση ενός ιδιωτικού, πολυτελούς γιοτ.

Το Wind Star, υπό σημαία Μπαχάμες, είναι 134 μέτρα μήκος και 15.8 μέτρα πλάτος. Με τέσσερα ευρύχωρα καταστρώματα από ξύλο τικ, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν άνετες και ιδιωτικές στιγμές, σαν να βρίσκονται στη δική τους προσωπική βεράντα.

Πολυτελείς καμπίνες και εξαιρετικές παροχές

Όλες οι καμπίνες του Wind Star προσφέρουν εκπληκτική θέα στον ωκεανό, κρεβάτια queen size, και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD player.

Η πολυτελής Owner’s Suite διαθέτει επίσης καθιστικό, προσφέροντας απόλυτη άνεση και ιδιωτικότητα.

Δείπνο κάτω από τ’ αστέρια

Στο μικρό αυτό κρουαζιερόπλοιο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν γαστρονομικές απολαύσεις σε δύο βασικούς χώρους εστίασης. Το εστιατόριο Amphora σερβίρει γκουρμέ κουζίνα κάθε βράδυ, ενώ το εστιατόριο Veranda προσφέρει χαλαρό μπουφέ και πλήρες δείπνο για πρωινό και μεσημεριανό γεύμα.

Για μια μοναδική εμπειρία φαγητού κάτω από τα αστέρια, η κράτηση στο Candles είναι απαραίτητη, όπου σερβίρονται μπριζόλες και σουβλάκια.

Αναζωογόνηση και διασκέδαση

Οι παροχές του Wind Star περιλαμβάνουν το World Spa by Windstar, την Πλατφόρμα Watersports, Lounge, πισίνα και υδρομασάζ, εξασφαλίζοντας ότι κάθε στιγμή της διαμονής σας θα είναι γεμάτη χαλάρωση και διασκέδαση.

Απολαύστε το Wind Star στο Ναύπλιο μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Δημήτρη Μπέκα:

krouazieroploio nafplio istioforo (4)
krouazieroploio nafplio istioforo (1)
krouazieroploio nafplio istioforo (2)
krouazieroploio nafplio istioforo (1)

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis