home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Μπήκαν με εισαγγελική εντολή σε σπίτι φιλόζωου που φιλοξενεί 100 σκυλιά

Mε εισαγγελική εντολή μπήκαν υπάλληλοι της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Αργολίδας αλλά και αστυνομικοί στο σπίτι του Στέλιου Κυριακού

Με εισαγγελική εντολή μπήκαν σήμερα το πρωί, Παρασκευή 17 Μαΐου υπάλληλοι της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Αργολίδας αλλά και αστυνομικοί στο σπίτι του προέδρου του φιλοζωικού σωματείου Ναυπλίου «Οι Αδέσποτοι» Στέλιου Κυριακού, ο οποίος φιλοξενεί περίπου 100 σκυλιά.

Πολλά από αυτά τα σκυλιά, ανήκουν στον Δήμο Ναυπλιέων, ο οποίος τα έχει περισυλλέξει μετά και από καταγγελίες πολιτών για επιθέσεις και τα έχει τσιπάρει, ενώ φιλοξενούνται προσωρινά στην οικία του Στέλιου Κυριακού στην Αγία Τριάδα, επειδή ο Δήμος δεν διαθέτει ακόμα καταφύγιο για τα αδέσποτα.

Ο έλεγχος, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε έπειτα από καταγγελία και προκειμένου να ελεγχθεί η νομιμότητα αλλά και οι συνθήκες διαβίωσης των ζώων.

Αναμένεται το πόρισμα του ελέγχου, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί που θα φιλοξενηθούν στη συνέχεια αν χρειαστεί να απομακρυνθούν τα συγκεκριμένα ζώα.

Στο σημείο βρέθηκαν ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός, η Αντιδήμαρχος Σοφία Ξύδη αλλά και ο Στέλιος Κυριακού.

Σχόλια

8 απαντήσεις

  1. Αντί να του δώσουν και παράσημο η τουλαχιστον ν αναλάβουν τα έξοδα του ως οφείλουν οι δήμοι λόγω των κονδυλίων που παίρνουν για τα αδέσποτα ,μπουκάρουν να ελέγξουν;Τουλαχιστον ντροπη τους!
    Βοηθήστε τον άνθρωπο καλε!Ελεος πια με την αναλγησία των δημοτικών αρχών.Ανασκουμπωθειτε και ψάξτε τρόπους να τον βοηθήσετε.Κοινωνικο έργο επιτελεί, βοηθεια και υποστήριξη χρειαζεται όχι επιπλήξεις και πρόστιμα.
    Κύριε Πρωθυπουργέ εσυ τα βλέπεις αυτά;
    Τα ακούς αυτά;Δεν είναι μόνο οι ευρωεκλογές σημαντικές .Αυτα τα συμβάντα κι η σωστή αντιμετώπιση τους μας καθιστούν ευρωπαίους

  2. Συγχαρητήρια στον κ. Κυριακού που σώζει αδέσποτα σκυλιά κάνοντας κάνει τη δουλειά του Δήμου…!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! Θα πρέπει να τον βοηθήσει κάποιος κρατικός παράγοντας και να του αναγνωρίσει την προσφορά του!!! 1.000 ΜΠΡΑΒΟ!!!!

  3. Συγνώμη,τα φιλοξενούσε γτ ο δήμος σαφώς και δν έκανε τη δουλειά του(ενώ τσεπώνει τα σχετικά κονδύλια όπως όλοι οι δήμοι της χώρας)και βρήκε και το μπελά του;Αυτός ή αυτοί που έκαναν τη καταγγελία ότι να’ναι και ο δήμος άντε να μη πω…

  4. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΝ ΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΦΟΛΙΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ? ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΑΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ!!!!!

  5. Σιδέρης Νίκος

    Η απόλυτη ξεφτίλα των δήμων….αδιαφορία,και αχαριστία,όλα γίνονται για τις επιδοτήσεις που ο κάθε δήμος τη τρώει μαζί με τους τεμπέληδες υπαλλήλους του..
    Κανένα πρόγραμμα κανένας στόχος , μπανανία τριτοκοσμική χώρα ,απλά παλεύουν οι συναισθηματικές και οι πραγματικοί άνθρωποι που στερούνται τα πάντα….στην υγεία του κοροιδου

  6. Εχετε παθει παρακρουση ολοι
    Στειλτε τον σε ενα βουνο φτιαξτε του μια καλυβα και ενα μαντρι να τα βοσκαρι τα κοπροσκυλα
    Ακου 100 σκυλια σε σπιτι
    Στον ψυχιατρο γρηγορα
    Δωστε τους χαπια

  7. Άρης Πετρόπουλος

    Έχετε τρελαθεί όλοι, έτσι; Υπάρχει περίπτωση να αγαπάτε τα ζώα, όταν επιβραβεύετε έναν παρανοϊκό, που μάζεψε στο σπίτι του 100 σκυλιά; Με ποιες προδιαγραφές; Ποιες εγκαταστάσεις; Τι τα κάνει; Τα βγάζει βόλτα; Τα καθαρίζει; Βρε, αναίσθητοι, τους γείτονες τους ρωτήσατε αν αντέχουν γαβγίσματα από 100 σκυλιά, χώρια την μπόχα; Διότι μιλάμε για το σπίτι του. Άλλα σπίτια δεν έχει τριγύρω; Η μήπως τα αισθήματα ανθρωπιάς και αγάπης σας περιορίζονται μόνο στα τετράποδα; Τους ανθρώπους τους αγαπάτε καθόλου; Ντροπή όλων σας! Είστε σε θέση να ξεσκίσετε συνανθρώπους και βοάτε υπέρ των σκύλων! Κι έτσι, φαντασιώνεστε ότι γίνατε άνθρωποι…

  8. Εφη Λογοθετη

    Ειναι μια περιπτωση που εχουν δικηο και οι δυο πλευρες. Ναι μεν βοηθαει τ αδεσποτα και μπραβο του απ την αλλη ειναι και οι γειτονες που χουν χασει την ησυχια τους για να μη πω τιποτ αλλο. Ο Δημος φυσικα εχει υποχρεωση και φυσικα παιρνει οικονομικη βοηθεια γι αυτο. Ειναι λοιπον υποχρεωση του καθε Δημου να κοιταξει τ αδεσποτα στο χωρο του!

riviera banner

newsletter banner anagnostis