home design 800x400
home design 1170Χ320

Ναύπλιο: Ο Ορφανός ζητά βοήθεια από CEO για τα οικονομικά και τεχνικά ζητήματα

Ο δήμαρχος Ναυπλιέων ψάχνει για δύο νέους ειδικούς συμβούλους
Δημήτρης Ορφανός - Παύλος Μαρινάκης

Δύο νέους ειδικούς συμβούλους αναζητά ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός με αντίστοιχες γνωστοποιήσεις του, που αναρτήθηκαν στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ την Δευτέρα.

Φαίνεται ότι ο δήμαρχος της πόλης, προκείμενου να κινηθεί σε σωστές κατευθύνσεις και να ξεπεράσει τα πολλά προβλήματα που έχει βρει μπροστά του, ακολουθεί την μεθοδολογία μεγάλων εταιρειών που αναθέτουν σε Chief executive officer (CEO) την ευθύνη βασικών αρμοδιοτήτων, που βέβαια στην προκειμένη περίπτωση θα έχουν συμβουλευτικό ρόλο.

Τα ζητήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Ναυπλιέων είναι σοβαρά, κάτι που φάνηκε και στη συνάντηση που είχε ο δήμαρχος με τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη το μεσημέρι της Τρίτης. Το θέμα του προϋπολογισμού, των χρηματοδοτήσεων και άλλα πολλά κυριάρχησαν στη συζήτηση.

Ο κος Ορφανός χρειάζεται βοήθεια στα παρακάτω ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει:

α) Επικουρία του Δημάρχου σε θέματα οικονομικών του Δήμου και συγκεκριμένα: Συμβουλευτική σε θέματα αποδοτικότερης και αποτελεσματικότερης οργάνωσης των αρμοδιοτήτων του Δήμου στο πλαίσιο της οικονομικής ανασυγκρότησης αυτού. Διασύνδεση με την Κεντρική Διοίκηση για τα θέματα του Δήμου. Διασύνδεση και παρουσίαση των αναγκών του Δήμου σε χρηματοδοτικούς φορείς και εργαλεία.

β)  Επικουρία του Δημάρχου σε θέματα τεχνικού χαρακτήρα, παροχή συμβουλευτικών και γνωμοδοτικών υπηρεσιών των Διευθύνσεων του Δήμου: Τεχνικών Υπηρεσιών, Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, Πολεοδομίας και Ποιότητας Ζωής, Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου καθώς και την οργάνωση, παρακολούθηση και εφαρμογή των προγραμματικών συμβάσεων του Δήμου.

Και στις δύο περιπτώσεις ο δήμαρχος Ναυπλιέων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι αν επιλεγούν θα εργαστούν κοντά του, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η διάρκεια της οποίας δεν μπορεί να υπερβεί τη θητεία της δημοτικής περιόδου εντός της οποίας θα προσληφθούν.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis