home design 800x400
home design 1170Χ320

Οι Πελοποννήσιοι ψάχνουν ερωτικές ταινίες με… ώριμες!

Τι είδους ταινίες ενηλίκων προτιμά η κάθε περιφέρεια της Ελλάδας, σύμφωνα με έρευνα της Sugababes
Η Πελοπόννησος ψάχνει ερωτικές ταινίες με ώριμες!

H νέα μεγάλη έρευνα που έκανε η εταιρεία παραγωγής της Ίννας Ιννάκι και του Τεό Sugarbabes αποκάλυψε πολλά και ενδιαφέροντα στατιστικά για τις προτιμήσεις των Ελλήνων γύρω από τις ταινίες ενηλίκων.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, οι προτιμήσεις των χρηστών στην Ελλάδα διαφέρουν. Έτσι όπως βλέπουμε στον χάρτη παρακάτω, η Πελοπόννησος επιλέγει να αναζητήσει περισσότερο με τη λέξη Mature (δηλαδή ψάχνουν κυρίως ερωτικές ταινίες με ώριμες), ενώ η Στερεά Ελλάδα και η Ήπειρος προτιμούν την κατηγορία Milf.

Λίγο πιο πάνω το πράγμα αλλάζει. Στη Θεσσαλία και στον Βόλο κερδίζει το Anal, ενώ η κατάσταση σοβαρεύει προς τη Μακεδονία όπου κερδίζει έδαφος το Hardcore. Από την άλλη πλευρά, τα νησιά έχουν ως πρώτη επιλογή το Creampie, ενώ η Κρήτη στηρίζει το Teen.

sugarbabes tsontes

Σύμφωνα με τα στατιστικά της ιστοσελίδας οι άνδρες αποτελούν το 81.1% των χρηστών που την επισκέπτονται για να δουν κάποια ταινία, ενώ οι γυναίκες μόνο το 18.9%.

Όσον αφορά τις ηλικίες, οι περισσότεροι χρήστες ανήκουν στο γκρουπ 18-24 (36%) και ακολουθούν οι 25-34 (27%) και οι 35-44 (18%).

tsontes pinakas

Όσον αφορά τους πρωταγωνιστές που προτιμά ο κόσμος, εκεί κερδίζει η Diana Gabrovska, ενώ ακολουθούν οι Ίννα Ιννάκι, η Έλενα Χατζή, ο Σάκης Δερμάτης, η Ρόζα Ροζίτα και η Εβελίνα Κίβου.

tsontes (2)

Τέλος, από τα στατιστικά του Sugarbabes προκύπτει πως η κατηγορία που βρέθηκε στην πρώτη θέση για το 2023 σε ολόκληρη την Ελλάδα και είχε κατά 114% περισσότερες αναζητήσεις σε σχέση με πέρυσι ήταν το Teen, εκθρονίζοντας την κατηγορία Milf.

Σχόλια

riviera banner

newsletter banner anagnostis