home design 800x400
home design 1170Χ320

Μείωση 50% των δημοτικών τελών δεσμεύεται ο Μάκαρης

Ναύπλιο: Τις θέσεις της Νέας Εποχής μοίρασαν μέλη του συνδυασμού
ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ Διανομή τ2 Άργους Μαριλένα

Η Δημοτική Παράταξη Νέα Εποχή και ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων Κωνσταντίνος Μάκαρης εξαγγέλλει μείωση των Δημοτικών Τελών κατά 50% στο παραταξιακό έντυπο που μοιράστηκε. Τις θέσεις της «Νέας Εποχής» σε μορφή εφημερίδας μοίρασαν μέλη του συνδυασμού. Το παραταξιακό έντυπο μετράει ήδη το 2ο τεύχος και η διανομή γίνεται από τις υποψήφιες και τους υποψήφιους του ψηφοδελτίου του υποψήφιου δημάρχου Κωνσταντίνου Μάκαρη.

Τις επόμενες ημέρες, οι υποψήφιοι της παράταξης μαζί με εθελοντές θα μοιράσουν και άλλα 5.000 φύλλα, στα χωριά του δήμου Ναυπλιέων.

Σήμερα, το έντυπο διανεμήθηκε σε καταστήματα της οδού Άργους, στην Ενδεκάτη, στην Παλιά Πόλη, στη Νέα Πόλη Κούρτη, στην Πρόνοια και τον Συνοικισμό από τις γυναίκες της Νέας Εποχής. Οι υποψήφιες μοίρασαν εφημερίδες, μίλησαν για την παράταξη και τον Κώστα Μάκαρη, απάντησαν σε ερωτήσεις των Δημοτών και εξήγησαν το γιατί «αυτή η δημοτική αρχή πρέπει να αλλάξει».

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού «Ο κόσμος υποδέχθηκε τις υποψήφιες της Νέας Εποχής με χαμόγελα και καλή διάθεση, ενθαρρύνοντάς τις. Όπως στο πρώτο τεύχος, έτσι και στο 2ο, τα θέματα που δημοσιεύονται και τα σχόλια που αναγράφονται προέκυψαν από πληροφορίες των 141 (μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα) υποψήφιους της παράταξης. Το 2ο φύλλο της Νέας Εποχής παρουσιάζονται 17 ακόμη γυναίκες υποψήφιες που προστέθηκαν στις πρώτες 25 που είχαν παρουσιαστεί στο 1ο τεύχος, και που έφτασαν τις 42».

Στο τελευταίο τεύχος παρουσιάζονται πτυχές από τη ζωή του επικεφαλής της παράταξης και υπ. Δημάρχου Κώστα Μάκαρη, οι θέσεις της παράταξης για τα έργα που εκτελούνται, ενώ υπάρχουν αναφορές στην προγραμματική δέσμευση για μείωση των Δημοτικών Τελών έως 50%. Αναφέρει ακόμα η ανακοίνωση της παράταξης: «Η πρώτη εκλογική ήττα του απερχόμενου δημάρχου που έχασε την Προεδρεία της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου αποτελεί βασικό θέμα της εφημερίδας μας. Σημαντική θέση καταλαμβάνει και η πρώτη μας νίκη στο Τολό όπου υποχρεώσαμε τον Δημήτρη Κωστούρο να αναδιπλωθεί και να κλείσει την χωματερή που είχε επιχειρήσει να στήσει στην είσοδο του χωριού».

Αναφορές γίνονται ακόμα στο γήπεδο Δρεπάνου αλλά και στους ευκάλυπτους που κόπηκαν στην οδό Αιγίου, ενώ υπάρχουν αναφορές για αδυναμίες και παρατυπίες του δημάρχου.

Σχόλια

dei comp 1

riviera banner
ΛΟΓΟΣ

newsletter banner anagnostis