Κλειστά δημοτικά και στο Ναύπλιο λόγω καύσωνα

Δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη τα δημοτικά σχολεία στο Δήμο Ναυπλιέων, λόγω καύσωνα, όπως και έχει αποφασιστεί και σε άλλους δήμους της χώρας.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε ο δήμαρχος Ναυπλιέων: «Την αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων για την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην χώρα μας και θα επηρεάσουν και την περιοχή μας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Να σημειωθεί ότι οι εξετάσεις των μαθητριών και των μαθητών για την επιλογή του μουσικού σχολείου θα γίνουν κανονικά.

Όπως ανακοινώθηκε και για το Δήμο Άργους – Μυκηνών, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος αποφάσισε και αυτός την αναστολή της λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ναυπλιέων για την Πέμπτη 24 Ιουνίου, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην χώρα μας και θα επηρεάσουν και την Αργολίδα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Ήδη οι μαθητές έχουν ειδοποιηθεί ότι τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση.

Σχόλια

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis