Πένθος στις Φυλακές Ναυπλίου: «Καλό ταξίδι, φίλε»

Ο 53χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος Θεοδόσιος Οικονόμου έφυγε ξαφνικά από τη ζωή – Συγκινητικό μήνυμα από τους συναδέλφους του.
Δικαστικές φυλακές Ναυπλίου

Βαρύ είναι το πένθος στις Φυλακές Ναυπλίου, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Θεοδόσιος Οικονόμου, ένας αγαπητός και μαχητικός σωφρονιστικός υπάλληλος, σε ηλικία 53 ετών. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στους συναδέλφους του, οι οποίοι εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση αποχαιρετώντας τον με συγκινητικά λόγια.

Ο Σύλλογος Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Δικαστικής Φυλακής Ναυπλίου αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Δικαστικής Φυλακής Ναυπλίου εκφράζει την οδύνη και τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του εξαίρετου ανθρώπου και συναδέλφου, κύριου Θεοδοσίου Οικονόμου. Μέχρι την τελευταία μέρα θα σε θυμόμαστε χαμογελαστό και μαχητή. Καλό ταξίδι φίλε! Εις το επανιδείν!»

Ο Θεοδόσιος Οικονόμου υπηρέτησε για χρόνια στο σωφρονιστικό κατάστημα του Ναυπλίου, διακρινόμενος για τον επαγγελματισμό και την αφοσίωσή του στο καθήκον.

Η απώλειά του προκαλεί συγκίνηση τόσο στο σωφρονιστικό προσωπικό όσο και στην τοπική κοινωνία, που θρηνεί έναν ακόμη ενεργό συμπολίτη της.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

dei 03 2025 myhome gascontrol 300x250
banner ΥΠ ΥΓΕΙΑΣ 300x250
newsletter banner anagnostis