Η Προεθνική ομάδα Κ-16 της Ε.Π.Σ. Αργολίδας πανηγυρίζει μια σπουδαία πρόκριση στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Ε.Π.Σ. Αχαΐας.
Η επιτυχία αυτή σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για το Αργολικό ποδόσφαιρο, επιβεβαιώνοντας το ταλέντο και την οργάνωση που υπάρχει στον τοπικό αθλητισμό.

Ιστορική πρόκριση με «όπλο» το ταλέντο και τη σωστή προετοιμασία
Η ομάδα Κ-16 της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, υπό την καθοδήγηση των Ενωσιακών προπονητών Βασίλη Γεωργακόπουλου, Νίκου Σωτηρόπουλου και Δημήτρη Μανιάτη, κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Ε.Π.Σ. Αχαΐας, εξασφαλίζοντας την παρουσία της στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεθνικών Ομάδων Ενώσεων της Ε.Π.Ο.
Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης, και το Διοικητικό Συμβούλιο εξέφρασαν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους προπονητές, επισημαίνοντας τη σημασία της διάκρισης τόσο για την Ένωση όσο και για το ποδόσφαιρο της περιοχής.
«Αυτή η πρόκριση αποτελεί απόδειξη της σκληρής δουλειάς, του σωστού προγραμματισμού και της άριστης συνεργασίας με τα σωματεία της περιοχής. Τα παιδιά μας δείχνουν τον δρόμο και μας γεμίζουν υπερηφάνεια», ανέφερε ο κ. Σιδέρης.

Στόχος η διαρκής αναβάθμιση του Αργολικού ποδοσφαίρου
Η Διοίκηση της Ε.Π.Σ. Αργολίδας δεσμεύτηκε να συνεχίσει τη στήριξη και την ανάπτυξη των Προεθνικών ομάδων, σε συνεργασία με τους συλλόγους της περιοχής. Η προσπάθεια εστιάζει στη δημιουργία γερών αθλητικών βάσεων και στην ανάδειξη νέων ταλέντων, με απώτερο στόχο την αναβάθμιση του τοπικού ποδοσφαίρου.
Με την πρόκριση στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας, η Προεθνική ομάδα Κ-16 της ΕΠΣ Αργολίδας επιβεβαιώνει τη δυναμική της και θέτει τον πήχη ακόμα ψηλότερα για το μέλλον.
