Μετά το εκρηκτικό καρναβάλι στο Άργος, που κορυφώθηκε με τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και τη συναυλία των Onirama, η πόλη ξαναβρίσκει τη λάμψη της χάρη στις υπηρεσίες καθαριότητας του Δήμου Άργους – Μυκηνών.
Το πρωί της Τρίτης, συνεργεία καθαρισμού έπιασαν δουλειά στη Βασιλίσσης Σοφίας, έναν από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης, όπου είχε περάσει η καρναβαλική παρέλαση. Σκουπίδια, χαρτοπόλεμος και σερπαντίνες κάλυπταν το οδόστρωμα, όμως οι εργάτες με σκούπες, απορριμματοφόρα και ειδικό εξοπλισμό αποκατέστησαν γρήγορα την καθαριότητα.
Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, ευχαρίστησε δημόσια το προσωπικό καθαριότητας με ανάρτησή του:
«Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και η συναυλία των Onirama που ακολούθησε άφησε και πολλά σκουπίδια στο πέρασμά της. Ευχαριστώ όλο το προσωπικό καθαριότητας και τους εργάτες που μας παρέδωσαν μια πόλη καθαρή! Καλή Σαρακοστή σε όλους».


