Γιατί συνέλαβαν 9 άτομα στην Αργολίδα

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Γιατί συνέλαβαν 9 άτομα στην Αργολίδα
Χειροπέδες αστυνομία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, χθες το πρωί, Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, σε τοπικές κοινότητες των δήμων Άργους-Μυκηνών και Ναυπλιέων, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας.

Η επιχείρηση υλοποιήθηκε από αστυνομικούς των υφιστάμενων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας.

Οι έλεγχοι και οι συλλήψεις

Κατά τη διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων ελέχθησαν 51 άτομα προσήχθησαν 13, ενώ συνελήφθησαν 9 άτομα για τα ακόλουθα αδικήματα:

  • 3 άτομα, για κλοπή, εκ των οποίων το ένα και για στέρηση δελτίου ταυτότητας,
  • 3 άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας,
  • 2 άτομα, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και
  • 1 άτομο, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Τέλος, στο πλαίσιο της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν 3 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και πραγματοποιήθηκαν 3 ακινητοποιήσεις οχημάτων.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version