home design 800x400

165 χρόνια Καρναβάλι στη Μεσσήνη

Σε ρυθμούς καρναβαλιού μπήκε η Μεσσήνη, η οποία στολίστηκε αποκριάτικα και προετοιμάζεται για το 165ο Καρναβάλι της

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο 165 χρόνια Καρναβάλι στη Μεσσήνη

Σε ρυθμούς καρναβαλιού μπήκε η Μεσσήνη, η οποία στολίστηκε αποκριάτικα και προετοιμάζεται για το 165ο Καρναβάλι της.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Λεωνίδας Χριστοφιλόπουλος και η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης Δώρα Βαρανάκη παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου στο Καρναβαλικό εργαστήρι, αναφερόμενοι στην φετινή διοργάνωση.

Το πρόγραμμα των καρναβαλικών εκδηλώσεων στον Δήμο Μεσσήνης από την Παρασκευή (21 Φεβρουαρίου 2025) έως και την Κυριακή, περιλαμβάνει την επίσημη έναρξη, πάρτι, την παιδική καρναβαλική παρέλαση και τον κρυμμένο Θησαυρό junior.

Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις:

  • Αύριο Κυριακή 23 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το παιδικό καρναβάλι.
  • Την Κυριακή 2 Μαρτίου θα αναβιώσει το έθιμο με τις φωτιές στις γειτονιές και το έθιμο του Τυρή-Ταραμά.
  • Την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου, θα γίνουν η αναπαράσταση της δίκης και του απαγχονισμού της Γριας-Συκού και η Βάμαινα με το μπουλούκι της και
  • Η μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και ο βαρυσήμαντος λόγος του Βασιλιά Καρνάβαλου.
  • Οι φετινές καρναβαλικές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν με την συναυλία της ποπ τραγουδίστριας Lila.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version