home design 800x400

home design 1170Χ320

«Δεν Έχω Οξυγόνο» στο Άργος – Διεκδικούν δικαιοσύνη για τα Τέμπη

Συγκέντρωση μνήμης και διεκδίκησης στην Κεντρική Πλατεία Άργους την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου
Δεν έχω οξυγόνο Άργος

Ηχηρό μήνυμα για δικαιοσύνη και διαφάνεια στέλνουν πολίτες και συλλογικότητες στο Άργος, συμμετέχοντας στη μεγάλη διαμαρτυρία για την τραγωδία των Τεμπών. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου στις 11:00 στην Κεντρική Πλατεία του Αγίου Πέτρου, ως μέρος ενός πανελλαδικού κινήματος που συνεχίζει να ζητά απονομή δικαιοσύνης για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος.

Με το σύνθημα «Δεν Έχω Οξυγόνο – Μέχρι Τέλους», η κινητοποίηση στο Άργος έρχεται να ενισχύσει τη φωνή όσων απαιτούν απαντήσεις, ευθύνες και αποτροπή παρόμοιων εγκλημάτων στο μέλλον.

Το αίτημα για Δικαιοσύνη παραμένει ανοιχτό

Ένα χρόνο μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη, όπου δεκάδες νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, οι συγγενείς των θυμάτων και οι πολίτες δεν ξεχνούν. Η συγκέντρωση στο Άργος είναι μία από τις πολλές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας που οργανώνονται σε όλη την Ελλάδα, με κύριο αίτημα:

  • Να αποδοθούν ευθύνες σε όλους τους υπεύθυνους.
  • Να μην υπάρξει συγκάλυψη της υπόθεσης.
  • Να ληφθούν μέτρα για την ασφάλεια των μεταφορών, ώστε να μην θρηνήσουμε ξανά θύματα.

Στα κοινωνικά δίκτυα, το μήνυμα της διαμαρτυρίας συνοδεύεται από τα hashtags #Τέμπη_Έγκλημα, #Τέμπη_Συγκάλυψη, #Τέμπη_Δικαίωση, που εκφράζουν τη γενικευμένη αγανάκτηση για τις καθυστερήσεις στην απόδοση ευθυνών.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

iqos post man 2667x2667
newsletter banner anagnostis