Έντονη βροχόπτωση με χαλάζι έπληξε το απόγευμα της Κυριακής την ευρύτερη περιοχή της Νέας Κίου στην Αργολίδα, προκαλώντας προβλήματα στην κυκλοφορία και κινητοποιώντας τις αρχές.
Οι ισχυρές καταιγίδες που σημειώθηκαν οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα, με κάποιους δρόμους στο χωριό να γεμίζουν νερά, δυσχεραίνοντας την κίνηση οχημάτων και πεζών. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής από το Άργος, προχωρώντας σε αντλήσεις υδάτων από υπόγεια κατοικιών και καταστημάτων.
Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές σε καλλιέργειες, ωστόσο το φαινόμενο εξελίσσεται, με τις αρχές να παραμένουν σε ετοιμότητα.
Η κακοκαιρία συνεχίζεται στην Αργολίδα από νωρίς το απόγευμα, με τους μετεωρολόγους να επισημαίνουν τον κίνδυνο νέων ισχυρών βροχοπτώσεων.
Οι κάτοικοι καλούνται να είναι προσεκτικοί, ενώ οι οδηγοί πρέπει να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες λόγω ολισθηρότητας στους δρόμους.