Το Δρέπανο Αργολίδας φοράει τα γιορτινά του και ετοιμάζεται να υποδεχτεί την 3η Γιορτή Μανταρινιού, μια εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός για την περιοχή. Στις 9 Μαρτίου, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν και να γνωρίσουν από κοντά το πιο μυρωδάτο και γλυκό φρούτο του χειμώνα, το μανταρίνι.
Η γιορτή αυτή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τους παρευρισκόμενους να ανακαλύψουν τον πλούτο της τοπικής γαστρονομίας και αγροτικής παραγωγής. Εκτός από τα φρέσκα μανταρίνια, οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων με βάση το μανταρίνι, όπως γλυκά, μαρμελάδες, λικέρ και πολλά άλλα.
Παράλληλα, η γιορτή θα πλαισιωθεί από μια σειρά δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγάλους. Μαθήματα μαγειρικής με βάση το μανταρίνι, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, μουσική και χορός, καθώς και παιδικές δραστηριότητες θα δημιουργήσουν μια ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα.
Η Γιορτή Μανταρινιού δεν είναι μόνο μια γιορτή γεύσης, αλλά και μια προσπάθεια να αναδειχθεί η τοπική αγροτική παραγωγή και να ενισχυθεί η οικονομία της περιοχής. Είναι μια γιορτή που ενώνει την κοινότητα, προβάλλοντας την ποιότητα και τη γεύση του μανταρινιού του Δρεπάνου.
Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία στο Δρέπανο Αργολίδας, στις 9 Μαρτίου.