Πεζοπορική εξόρμηση με αφετηρία την Κουλκάδα του Δήμου Μεσσήνης

Σε μια άγνωστη αλλά αυθεντική γωνιά της Μεσσηνίας, προσκαλούν τους φίλους της περιήγησης τα “Γεράκια”, τη Κυριακή 9 Φεβρουαρίου

Σε μια άγνωστη αλλά αυθεντική γωνιά της Μεσσηνίας, προσκαλούν τους φίλους της περιήγησης τα “Γεράκια”, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, σε μια πεζοπορική βιωματική εμπειρία που πραγματοποιείται στα όρια των Δήμων Μεσσήνης Κυπαρισσίας.

Συγκεκριμένα στις 10 και 45 το πρωί θα ξεκινήσει ήπια πεζοπορική εξόρμηση για όλες τις ηλικίες από την Κουλκάδα του Δήμου Μεσσήνης προς τα τοπόσημα Διάσελο και Σκουτάρι. Οι περιηγητές θα γνωρίσουν ένα από τα γραφικότερα χωριά της Μεσσηνίας από το οποίο ξεκινούν πολλές πεζοπορικές διαδρομές. Οι εναλλαγές του τοπίου το ανάγλυφο και η απρόσκοπτη θέα στα χωριά των Κοντοβουνίων συναρπάζουν τον πεζοπόρο.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 6945568387.

Σχόλια

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis