home design 800x400

home design 1170Χ320

Πεζοπορική εξόρμηση με αφετηρία την Κουλκάδα του Δήμου Μεσσήνης

Σε μια άγνωστη αλλά αυθεντική γωνιά της Μεσσηνίας, προσκαλούν τους φίλους της περιήγησης τα “Γεράκια”, τη Κυριακή 9 Φεβρουαρίου
πεζοπορία

Σε μια άγνωστη αλλά αυθεντική γωνιά της Μεσσηνίας, προσκαλούν τους φίλους της περιήγησης τα “Γεράκια”, την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, σε μια πεζοπορική βιωματική εμπειρία που πραγματοποιείται στα όρια των Δήμων Μεσσήνης Κυπαρισσίας.

Συγκεκριμένα στις 10 και 45 το πρωί θα ξεκινήσει ήπια πεζοπορική εξόρμηση για όλες τις ηλικίες από την Κουλκάδα του Δήμου Μεσσήνης προς τα τοπόσημα Διάσελο και Σκουτάρι. Οι περιηγητές θα γνωρίσουν ένα από τα γραφικότερα χωριά της Μεσσηνίας από το οποίο ξεκινούν πολλές πεζοπορικές διαδρομές. Οι εναλλαγές του τοπίου το ανάγλυφο και η απρόσκοπτη θέα στα χωριά των Κοντοβουνίων συναρπάζουν τον πεζοπόρο.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο τηλέφωνο 6945568387.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis