Ανασχηματισμός: Αποφάσεις με βαριά σκιά από τα Τέμπη και υπό την πίεση των δημοσκοπήσεων

Μητσοτάκης Κυριάκος

Συνομιλητές του Κυριάκου Μητσοτάκη υποστηρίζουν πως οι όποιες αλλαγές θα πρέπει να γίνουν αμέσως μετά την προεδρική εκλογή ή το αργότερο μετά την ολοκλήρωση των δύο πορισμάτων για τα Τέμπη. Παράλληλα τα μηνύματα από τις δημοσκοπήσεις που διενεργεί το Μαξίμου δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά καθώς εκτός από τη μείωση των ποσοστών, υπάρχει αλλαγή εικόνας και στα λεγόμενα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Το κλίμα στο Μαξίμου για αρκετούς υπουργούς είναι ιδιαιτέρως βαρύ, καθώς σε μία ακόμη δύσκολη στιγμή για την κυβέρνηση ορισμένοι απέφυγαν να  βγουν μπροστά, αφήνοντας τον πρωθυπουργό να βγάλει τα «κάστανα από τη φωτιά».

Διαβάστε περισσότερα για τον ανασχηματισμό και τις αποφάσεις που αναμένονται υπό τη σκιά των Τεμπών και των δημοσκοπήσεων

Σχόλια

ΥΠ. ΥΓΕΙΑΣ 300x600
iqos post man 2667x2667
newsletter banner anagnostis