home design 800x400

70 χρόνια Φεστιβάλ Επιδαύρου – Ετοιμάζονται σπουδαία πράγματα

Δήμος Επιδαύρου και Athens Epidaurus Festival ενώνουν δυνάμεις για μια εμβληματική χρονιά γεμάτη πολιτιστικά δρώμενα και τιμές στην ιστορία του θεσμού.

Το 2025 αποτελεί χρονιά-ορόσημο για το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, καθώς συμπληρώνει 70 χρόνια συνεχούς προσφοράς στην τέχνη και τον πολιτισμό. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Δήμος Επιδαύρου και η διοργανώτρια εταιρεία του Athens Epidaurus Festival σχεδιάζουν μια σειρά σημαντικών εκδηλώσεων που θα τιμήσουν τον θεσμό που έχει αφήσει ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ελληνική και διεθνή πολιτιστική σκηνή.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, ο δήμαρχος Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης, και στελέχη του φεστιβάλ συζήτησαν στρατηγικές συνεργασίες και προγραμματισμό εκδηλώσεων που θα αποδώσουν την πρέπουσα τιμή στο ιστορικό αυτό γεγονός. Το Φεστιβάλ Επιδαύρου δεν είναι απλώς ένα πολιτιστικό γεγονός, αλλά ένας θεσμός που άλλαξε τη μοίρα του τόπου, αναδεικνύοντας την Επιδαύρια γη ως έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς προορισμούς παγκοσμίως.

Όπως αποκαλύπτει ο δήμαρχος Επιδαύρου: «Ετοιμάζονται σπουδαία και μεγάλα πράγματα!».

Το 2025 προμηνύεται μια μοναδική χρονιά για την Επίδαυρο, με ένα πρόγραμμα αντάξιο της επετείου των 70 ετών.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version