Στο ΚΑΤ η 43χρονη από την Πάτρα που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πρώην της

Η γυναίκα νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι, ενώ ο 49χρονος δράστης συνελήφθη μετά από έρευνα της αστυνομίας και ανάλυση υλικού από κάμερες.

Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση μια 43χρονη γυναίκα από την Πάτρα, η οποία νωρίτερα σήμερα (4/11) έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον πρώην σύντροφό της.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στο κρανίο, και η πρόγνωση των γιατρών αναφέρει ότι η κατάστασή της μπορεί να είναι μη αναστρέψιμη, προκαλώντας σοκ στην τοπική κοινωνία.

Το χρονικό του βίαιου επεισοδίου

Όλα ξεκίνησαν όταν η 43χρονη συναντήθηκε με τον 49χρονο πρώην σύντροφό της στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες από το tempo24.gr, το πρώην ζευγάρι ξεκίνησε να διαπληκτίζεται έντονα, με την ένταση να κλιμακώνεται γρήγορα.

Κατά τη διάρκεια του καβγά, ο 49χρονος φέρεται να έσπρωξε βίαια τη γυναίκα, με αποτέλεσμα εκείνη να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει σοβαρά το κεφάλι της στο κράσπεδο. Η σκηνή έχει καταγραφεί και σε βιντεοληπτικό υλικό που εξετάζουν οι αρχές.

Η άμεση ανταπόκριση των αρχών

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο που μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας της.

Παράλληλα, οι αστυνομικές αρχές ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του 49χρονου. Με τη βοήθεια υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τον δράστη.

Σχόλια

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis