home design 800Χ400

Βίντεο σοκ: Πώς έχασε τη ζωή του ο γιος του αντιδημάρχου Τριφυλίας

Η στιγμή που ο νεαρός μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και προσέκρουσε σε τοίχο, κόβοντας απότομα το νήμα της ζωής του.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Τριφυλίας η είδηση του θανάτου του 31χρονου Ντίνου Γριβάκη, γιου του αντιδημάρχου Φώτη Γριβάκη, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (27/10) στην οδό Μιχαλακοπούλου στην Αθήνα. Το δυστύχημα έχει προκαλέσει βαθιά θλίψη, με την οικογένεια και την τοπική κοινότητα να θρηνούν τον αδόκητο χαμό του νεαρού.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, ο 31χρονος οδηγός, για άγνωστους λόγους, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, με αποτέλεσμα να εκτραπεί και να προσκρούσει σε τοίχο.

Το MEGA εξασφάλισε αποκλειστικό βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου, όπου φαίνεται η σφοδρότητα της πρόσκρουσης, καθώς η μηχανή καταλήγει στην διαχωριστική νησίδα, εκτοξεύοντας τον αναβάτη πάνω σε κορμό δέντρου. Ο θάνατος του 31χρονου ήταν ακαριαίος, με τα αίτια που οδήγησαν στην απώλεια ελέγχου να διερευνώνται ακόμα.

Η τραγωδία αυτή έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία των Φιλιατρών, με πλήθος ανθρώπων να εκφράζουν τα συλλυπητήρια και την συμπαράστασή τους στην οικογένεια του νεαρού.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version